17 / 06 / 2024

Tek Sarnıç Parkı nerede

Tek Sarnıç Parkı nerede

Antalya'da Çakırlar Yolu olarak bilinen Hürriyet Caddesi'nde bulunan ve işlevini yitiren Tek Sarnıç Mesire Alanı, Kepez Belediyesi tarafından revize ediliyor...

Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park ihalesini alan şirket belli oldu!

İstanbul Tuzla’da yer alan ve daha önce birçok kez Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park'ın ihalesini alan firma belli oldu. İhaleye tek başına giren Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., pistin 30 seneliğine işletme hakkına sahip oldu.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Murat Kurum: Saraçoğlu projesinde tek bir ağaç bile kesilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Saraçoğlu Yenileme Projesi'ne ilişkin "Projemiz, mahalle kültürünün yaşatıldığı, yürüyüş yolları, çocuk parkı, ticari alanlarıyla yemyeşil bir yaşam merkezi olacak. Bu projede tek bir ağaç bile kesilmeyecek" dedi.

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Pendik Bosnalı Parkı'ndaki bina ‘Kütüphane Kafe’ olacak!

Pendik Sapanbağlar Mahallesi’nde bulunan 13 bin metrekarelik Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’na tek katlı bir bina inşa eden Belediye, binanın ne amaçla kullanılması gerektiğini halka sordu. Halk oylamasında 'Kütüphane Kafe’ 658 oy aldı.

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Panorama Park Antalya fiyatları!

Ulu İnşaat imzasıyla Antalya'da hayata geçirilecek olan Panorama Park Antalya projesi tek blok olarak yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Panorama Park Antalya ödemeleri!

Panorama Park Antalya ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Tek bloktan oluşan projede 3+1'ler 461 bin 798 TL'den başlıyor. 

Panorama Park Antalya'da peşinde yüzde 22 indirim! Yeni proje!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilecek Panorama Park projesi tek bloklu mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 3+1'lerde 461 bin 798 TL'den başlıyor. 

Onurlu Park Residence Esenyurt adres!

Onurum İnşaat imzasıyla yükselen Onurlu Park Residence projesi 13 katlı tek blok olarak planlandı. Projede toplam 72 daireye yer veriliyor...

Onurlu Park Residence nerede?

Onurum İnşaat imzası taşıyan Onurlu Park Residence projesi 13 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 72 adet daireden meydana geliyor. Peki Onurlu Park Residence nerede?

Aksaray Karabağ Tematik Parkı açılıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan şehrin ilk ve tek Tematik parkı olma özeliği taşıyan Karabağ Tematik Park bugün saat 19.00’da açılıyor.

Tek Sarnıç Parkı nerede Haberi

Tek Sarnıç Parkı nerede

Antalya'da Çakırlar Yolu olarak bilinen Hürriyet Caddesi'nde bulunan ve işlevini yitiren Tek Sarnıç Mesire Alanı, Kepez Belediyesi tarafından revize ediliyor. 65 bin 700 metrekare alan üzerine kurulu olan ve içerisinde küçük bir göletin ve sarnıcın olduğu mesire alanı, ilçenin ilk kent parkı haline getiriliyor. 


ARTIK FARK EDİLECEK 

Tek Sarnıç Parkı, önemli bir ulaşım yolunun yanında olmasına rağmen, topografik yapısı gereği, 2 farklı kottan oluşan bir arazi üzerinde yer aldığından dolayı fark edilemiyordu. Bu nedenle hazırlanan projede, parkın girişinde fark edilebilirlik ön plana çıkarıldı. 


AİLE PİKNİK ALANLARI 

Park meydanında restoran, gölet kenarı ahşap pergoleler ve oturma alanları bulunacak. Parkta ayrıca 12 metrekarelik aile piknik alanları yer alacak. Kent parkında, 800 metrekarelik atla gezinti alanı, açık hava spor aletleri ve çocuk oyun alanı da hizmet...