07 / 05 / 2024

Tekbel Teknik Danışmanlık nerede

Tekbel Teknik Danışmanlık nerede

Tekbel Teknik Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ocak tarafından kuruldu.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Og Laser Teknik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Og Laser Teknik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Göbekli ve Zeliha Göbekli ortaklığında kuruldu.

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Duygu Güngör tarafından kuruldu.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Karci tarafından kuruldu.

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

Sofa Teknik Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sofa Teknik Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Fatih Solmaz tarafından kuruldu.

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebgi İnözü tarafından kuruldu. 

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Sevgi İnözü tarafından kuruldu.

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgün Arda Kıratlıoğlu tarafından kuruldu...

Torus Teknik Danışmanlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Torus Teknik Danışmanlık Tasarım Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile tarafından Can Odabaş tarafından kuruldu..

Tekbel Teknik Danışmanlık nerede Haberi

Tekbel Teknik Danışmanlık nerede

Tekbel Teknik Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ocak tarafından kuruldu.

Tekbel Teknik Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi konusu:
Sistem Belgelendirme, Ürün Belgelendirme, Personel Belgelendirme, Muayene alanlarında uygunluk degerlendirme ve belgelendirme yapmak. Uygunluk degerlendirme alanlarında 1,2 ve 3 taraf denetimler yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Tekbel Teknik Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi adres: Kartaltepe Mah.Limon Çiçeği Sok.No.13/7...