03 / 05 / 2024

Tekfen-Al Jaber Engineering

Tekfen-Al Jaber Engineering

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar Main Works for the Fifth Precinct Stadium projesinin yapım işi için işveren Qatar Supreme Committee for Delivery and Legacy'den sözleşme imzası için davet aldı.

Tekfen-Al Jaber Engineering, Katar'da stadyum yapacak!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finalleri'nin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar teslimi Mühendislik ve Yapım işini üstlenmek üzere imzayı attı. 

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Chehab ve Mohammed Alı Aljıjaklı tarafından kuruldu.

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alı Raouf Alı Alı tarafından kuruldu.

Tekfen, yarım kalan projesine yeniden başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, yeni alınan kararla projenin kalan kısmı için ilave kapsamla yeniden işbaşı yapacak.

Tekfen Holding Kazakistan projesinin maliyeti 622 milyon Dolar!

Tekfen Holding'in Kazakistan'daki "Kuyubaşı Basınç Yönetim - İnşaat, Mekanik, Elektrik ve Enstrüman Montaj İşleri" Projesinin toplam bedeli 622 milyon Dolar oldu, saha çalışmalarına başlandı. 

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Hassan J. Al-Jaber tarafından kuruldu. 

Tekfen Holding, SOCAR ile mutabakat zaptı imzaladı!

Tekfen Holding ile SOCAR arasında yeni bir üretim tesisi yapımına yönelik çalışmalar yapmak üzere mutakabat zaptı imzalandı

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Al Jaradat İnşaat Emlak Otomotiv ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Jaradat İnşaat Emlak Otomotiv ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramme Aljarad, MHD Hecham Al Tubjı ve Tahseen Jaber ortaklığında kuruldu.

Tekfen, Gama'nın Kazakistan inşaat taahhüt işlerini aldı!

Tekfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) GATE İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. hisselerinin alınması hakkında açıklama yaptı. 

Tekfen-Al Jaber Engineering Haberi

Tekfen-Al Jaber Engineering

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin yüzde 50 ortağı olduğu Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası finallerinin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" projesi için davet aldı.

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Main Works for the Fifth Precinct Stadium projesinin anahtar teslimi mühendislik ve yapım işini 1 milyar 250 milyon Katar Riyali (342 milyon 465 bin 753 ABD Doları) bedelle üstlenmek üzere işveren idare Qatar Supreme Committee for Delivery and Legacy'den sözleşmenin imzası için davet aldı.

Tekfen Holding'in KAP açıklaması:

Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin %50 ortağı olduğu Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finallerinin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar...