13 / 05 / 2024

Tekfen Emlak Geliştirme Hep İstanbul Evleri nerede

Tekfen Emlak Geliştirme Hep İstanbul Evleri nerede

Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla yükselen Hep İstanbul Evleri İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Peki Hep İstanbul Evleri Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hermann Wıeser tarafından kuruldu.

Tekfen Emlak Geliştirme Hep İstanbul Evleri nerede Haberi

Tekfen Emlak Geliştirme Hep İstanbul Evleri nerede

Hep İstanbul Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olrak dizayn edildi. Proje toplam 1424 daireden meydana geliyor.


Esenyurt Hep İstanbul Evleri 11 blok ve 14 sıra bina ünitesi şeklinde yükseliyor. Proje Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla yükseliyor.


Hep İstanbul Evleri Esenyurt teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayında yaşamın başlaması planlanıyor. Projenin  temeli geçtiğimiz mayıs atında atıldı.


Hep İstanbul güncel fiyatları 1+1 daireler 267 bin TL ile 324 bin TL, 2+1 daireler 387 bin TL ila 489 bin TL,3+1 daireler ise 450 bin TL ila 562 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Esenyurt Hep İstanbul'un sosyal alanları arasında geniş peyzaj alanları, oyun alanları basketbol-futbol-tenis alanları, açık-kapalı yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi seçenekler yer alıyor.


Hep İstanbul Evleri...