24 / 07 / 2024

tekfen grubu 5 yıllık hedef

tekfen grubu 5 yıllık hedef

Bu yıl 60. yılını kutlayan Tekfen Grubu, müteahhitlik, tarımsal sanayi ve gayrimenkul sektörleri dışında dijital dünyadaki girişimciler için ABD’de Tekfen Ventures’i kuruyor

Tekfen Grubu Başkanı Cahit Oklap oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi.

Tekfen, Darüşşafaka’ya 17.5 milyon lira verecek!

Tekfen Holding, Darüşşafaka Spor Kulübü’nün basketbol kolu için ana sponsoru oldu. Şirketin Darüşşafaka’ya 17.5 milyon lira vereceği açıklandı.

Tekfen Grubu'ndan 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL kar!

Uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi, limancılık ve gayrimenkul geliştirme alanlarında hizmet veren Tekfen Grubu, 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL net kar elde etti.

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

TOKİ İzmir başvuruları için son 5 gün!

TOKİ'nin İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği alt ve orta gelir grubu projesi için başvurular 5 gün sonra sona eriyor.

Tekfen Holding 232.5 milyon TL kar payı dağıtacak!

Tekfen Holding 2017 yılı kârından ortaklarına toplam 232 milyon 530 bin 200 TL brüt nakit kâr payı dağıtılmasına karar verdi.

Tekfen'den 770.7 milyon TL net kâr!

Tekfen Grubu 2017 yılında 7 milyar 487 milyon TL ciro ve 770.7 milyon TL net kâr elde etti. 

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap AGG kura çekilişi!

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir Grubu (AGG) kura çekilişi 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 1+1 ve 2+1 şeklinde daire seçeneklerinden meydana gelen projede 426 konut bulunuyor.

Tekfen Holding'ten 50 milyon liralık satın alma!

Tekfen Grubu, Alanar Meyve ile kardeş şirketi Alara Fidan'ın yüzde 90'ını yaklaşık 50 milyon TL bedelle satın alacağını açıkladı. 

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

Arsa alanı 6 bin 723 metrekare olan Kuleli Evleri 5 Ada projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Proje 550 adet daireden meydana geliyor. Peki Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Tekfen Hep İstanbul'da sıfır faiz fırsatı!

Hep İstanbul projesinde Tekfen Gayrimenkul ayrıcalığıyla ev alma fırsatı devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat, yüzde sıfır faizli ödeme fırsatı sunuluyor.

tekfen grubu 5 yıllık hedef Haberi

tekfen grubu 5 yıllık hedef

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Tekfen Grubu’nun müteahhitlik, tarımsal sanayi ve gayrimenkul geliştirme gibi temel sektörlerinde faaliyet gösteren, 15 bin çalışanı ve 5 milyar lira cirosu olan, halka açık bir şirketler topluluğu olduğunu söyledi.


Gigin, holdingin 60. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen davette basın mensuplarına yaptığı konuşmada, “60 yıl önce 3 değişik denizden gelen delikanlı Feyyaz Berker, Nihat Gökyiğit ve rahmetli Necati Akçağlılar’ın kurup büyüttüğü bu aile şirketinin bugün halka açıklık oranı yüzde 44 mertebesinde ve bu oranla BİST’te hisseleri bulunan benzer şirketler arasında en fazla açıklık oranına sahip şirketler arasındayız. Dolayısıyla artık bir aile şirketinin ötesinde Türkiye’nin bir şirketi hatta global şirketi olduk demek istiyoruz” dedi.


Gigin, Tekfen Grubu’nun 2017-2021 arasındaki 5 yıllık dönemde temkinli bir strateji ile cirosunu...