02 / 05 / 2024

Tekfen Holding açıklama

Tekfen Holding açıklama

Tekfen Holding genel kurul kararlarının tesciline ilişkin açıklamada bulundu!

Tekfen Holding şirket bilgilerini yayınladı!

Tekfen Holding grup şirketleri hakkındaki bilgilerini yayınladı...

Tekfen Holding yönetim kurulu görev taksimi komitesi kurdu!

Tekfen Holding yönetim kurulu görev taksimi ve riskin erken saptanması komitesinin kurulması hakkında açıklama yaptı...

Tekfen Holding sorumluluk beyanını yayınladı!

Tekfen Holding sorumluluk beyanı hakkında açıklama yaptı...

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Koç Holding'den açıklama! Batarya yatırımı rafa mı kalktı?

Koç Holding'den Ford ile birlikte Ankara'da büyüyen elektrikli araç piyasasına yönelik otomobil bataryası fabrikası projesinin iptal edilebileceği haberlerine dair açıklama geldi.

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Tekfen Holding 2020'de 11 milyar 729 milyon 779 bin TL satış geliri elde etti!

2020 yılı mali sonuçlarını açıklayan Tekfen Holding, geçtiğimiz yıl içerisinde satış gelirlerinde 11 milyar 729 milyon 779 bin TL gelir elde etti.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Tekfen Holding Akmerkez GYO paylarından 17 bin adetini sattı!

Tekfen Holding A.Ş.'nin 4 Aralık 2020 tarihinde Akmerkez GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 62,00TL-65,00TL fiyat aralığından toplam 17 bin nominal tutarlı satış işlemi, hisselerin fiili dolaşımını artırmak maksadı ile gerçekleştirildi. 

Tekfen Holding 15 milyon TL net zarar açıkladı!

Tekfen Holding, Mühendislik ve Taahhüt Grubu’nun Kazakistan’daki iki projesinin koronavirüs sebebiyle durmaya devam etmesi sonrasında 15 milyon TL net zarar açıkladı.

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Tekfen Holding'te görev değişimi!

64 yıldır faaliyet gösteren ve halka açık bir şirketler topluluğu olan Tekfen Holding'te yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Tekfen Holding A.Ş kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Tekfen Holding açıklama Haberi

Tekfen Holding açıklama
Tekfen Holding genel kurul kararlarının tesciline ilişkin açıklama yaptı. 


Detaylı bilgi için