28 / 04 / 2024

Tekfen ile Amstar Global Partners gayrimenkul projesi geliştirme ortaklığı

Tekfen ile Amstar Global Partners gayrimenkul projesi geliştirme ortaklığı

Tekfen Holding gayrimenkul geliştirmek amacıyla Amstar Global Partners ile ortaklık kuracak. İstanbul ağırlıklı olmak üzere Türkiye'de arsa satın alınacak ve gayrimenkul geliştirilecek.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tekfen Holding Akmerkez GYO paylarından 17 bin adetini sattı!

Tekfen Holding A.Ş.'nin 4 Aralık 2020 tarihinde Akmerkez GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 62,00TL-65,00TL fiyat aralığından toplam 17 bin nominal tutarlı satış işlemi, hisselerin fiili dolaşımını artırmak maksadı ile gerçekleştirildi. 

Tekfen Müteahhitlik Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekfen Müteahhitlik Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Taşkın tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Tekfen Mühendislik Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

Tekfen Mühendislik Anonim Şirketi Teknopark Şubesi bugün Pendik'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Can tarafından kuruldu.

Tekfen'den salgınla mücadeleye 8 milyon 750 bin TL'lik katkı!

Tekfen Holding ile Tekfen Vakfı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 8 milyon 750 bin TL'lik katkı sağlıyor.

Tekfen Emlak ile Tekfen İnşaat birleşiyor!

Tekfen Holding'in sermayesinde yüzde 100 paya sahip olduğu Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin, sermayesinde yüzde 99,99 oranında paya sahip olduğu Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından devralınmak suretiyle birleşmesine karar verildi...

Tekfen İnşaat'ın iştiraki Azfen ile BP arasında iş birliği!

Tekfen İnşaat iştiraklerinden Azfen Birge Müessesesi ile BP Exploration arasında 486 milyon dolarlık  sözleşme imzalandı

Tekfen Holding, SOCAR ile mutabakat zaptı imzaladı!

Tekfen Holding ile SOCAR arasında yeni bir üretim tesisi yapımına yönelik çalışmalar yapmak üzere mutakabat zaptı imzalandı

Tekfen Holding yeni pazarlara giriyor!

Uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi ve üretim ile limancılık alanlarında faaliyet gösteren Tekfen Holding, yeni dönemde alanlarını çeşitlendirmeyi planlıyor.

Tekfen İnşaat'tan işçilerine erken zam!

Tekfen İnşaat, Yol-İş Sendikası ile imzaladığı mevcut toplu iş sözleşmesi kapsamında yılbaşını beklemeden işçilerine yüzde 12,5 zam yaptı.

Tekfen ile Amstar Global Partners gayrimenkul projesi geliştirme ortaklığı Haberi

Tekfen ile Amstar Global Partners gayrimenkul projesi geliştirme ortaklığı

Tekfen Holding gayrimenkul geliştirmek amacıyla Amstar Global Partners ile ortaklık kuracak. Tekfen Holding, küresel gayrimenkul yatırım kuruluşu Amstar Global Partners ile Türkiye'de konut ve ofis projeleri geliştirmek amacıyla ortaklık kurmak için niyet mektubu imzaladı.


KAP'a yapılan açıklamaya göre, proje bazında kurulacak ortaklıklar aracılığıla İstanbul ağırlıklı olmak üzere Türkiye'de arsa satın alınacak ve gayrimenkul geliştirilecek.


Kurulacak ortaklıklarda şirketlerin payı yüzde 50 olacak. Tekfen projelerin geliştiricisi ve genel yüklenicisi...