21 / 05 / 2024

tekfen kap 

tekfen kap 

Tekfen İnşaat tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen İnşaat Libya Projesi'nde dava süreci devam ettiği bildirisini yayınladı. 

Tekfen İnşaat'tan Rusya'ya yeni proje!

Tekfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tekfen İnşaat'ın yeni projesi hakkında açıklama yaptı...

Tekfen, Gama'nın Kazakistan inşaat taahhüt işlerini aldı!

Tekfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) GATE İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. hisselerinin alınması hakkında açıklama yaptı. 

Tekfen Holding 2017 sorumluluk beyanı!

Tekfen Holding 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 dönemine ait sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı. 

Tekfen'in olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Tekfen Holding KAP'a açıklama yaptı. Tekfen Holding'in 31 Mart 201 Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirdiği genel kurul toplantısı bugün tescillendi.

Tekfen Holding Libya projesinin gelişmelerini açıkladı!

Tekfen Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Tekfen Holding Libya Projesi hakkında bildiri yayınladı.

Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Tekfen Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Tekfen İnşaat, TANAP'ta 3. lotun işlerini üstlendi!

Tekfen Holding'in KAP'ta yer alan açıklamasında, bağlı ortaklıkları Tekfen inşaat ve Tesisat AŞ'nin, TANAP Projesi kapsamında, 56 inçlik boru hattının 509 km uzunluğundaki 3. lotunun inşaat işlerini 565 milyon dolor bedelle üstlendiği bildirildi.

Tekfen, TANAP'ta 3. lotun işlerini üstlendi!

Tekfen Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Tekfen İnşaat, TANAP Projesi kapsamında, 56 inçlik boru hattının 509 km uzunluğundaki 3. lotunun inşaat işlerini 565 milyon dolar bedelle üstlendiğini belirtti

Mehmet Erktin, Tekfen Emlak Geliştirme Grubu'ndan ayrılıyor!

Tekfen Holding A.Ş, şirketin Emlak Geliştirme Grubu'ndan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Erktin'in görevinden ayrılacağını açıkladı. Erktin, 2002 yılından bu yana sürdürdüğü görevini 31 Mayıs 2011 tarihi itibariyle bırakacak...

Tekfen'in Genel Kurulu 6 Mayıs'ta toplanıyor!

Tekfen Holding A.Ş, Genel Kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı. Tekfen Genel Kurulu 6 Mayıs 2011 tarihinde, saat 11.00'da, Büyükdere Caddesi No.209 34394 4. Levent - İstanbul adresindeki Tekfen Tower Binası Konferans Salonu'nda topl

Tekfen, 52.9 milyon TL pay dağıtacak!

Tekfen Holding A.şž, kazanç payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı. şžirketin nakit olarak dağıtılması teklif edilecek toplam brüt kazanç payı 52 milyon 913 bin 700 lira olarak bildirildi...

Tekfen 2010'da neler yaptı

Tekfen Holding A.şž, 1 Ocak 2010 ile 31 Aralık 2010 dönemine ilişkin faaliyet raporunu açıkladı. Rapor, Tekfen Holding'in 2010 yılı boyunca gerçekleştirdiği tüm faaliyetleri içeriyor. Raporu haberimizde bulabilirsiniz

MODEF Dekorasyon Fuarı bu yıl kapılarını İnegöl'de açtı!

Her yıl yapılmakta olan MODEF Mobilya & Dekorasyon Fuarı bu yıl da kapılarını açtı İnegöl'de.. Anadolu insanının sırtını devlete değil; kendi öz gücüne, el emeği göznuruna dayayıp ayağa kaltığı noktalardan biri Bursa'nın İnegöl'ü..

tekfen kap  Haberi

tekfen kap 

Tekfen İnşaat tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen İnşaat Libya Projesi'nde dava süreci devam ettiği bildirisini yayınladı. 

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin Libya'da Tekfen-TML Ortak Girişimi olarak üstlenmiş olduğu Büyük Nehir Projesi'ndeki tüm hak, alacak ve varlıklarımızın tazmini amacıyla Uluslararası Tahkim yoluna müracaat edilmesi konusunda alınan 30.01.2015 tarihli kararı çerçevesinde, Proje ile ilgili işveren idare Libyan Man-Made River Authority (MMRA) ve Libya Devleti aleyhine International Court of Arbitration of the International Chamber of Commerce (ICC) nezdinde ticari tahkim davası başlatıltı ve dava süreci devam ediyor. 

Kap Açıklaması:
Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin Libya'da Tekfen-TML Ortak Girişimi olarak üstlenmiş olduğu ve 21 Şubat 2011 tarihinde ülkedeki çıkan olaylar nedeniyle belirsiz bir süre için durdurulan Büyük Nehir Projesi'ndeki tüm...