28 / 04 / 2024

Tekfen konutları

Tekfen konutları

Tekfen Emlak, HEP İstanbul’un gördüğü ilgi nedeniyle orta gelirli için ürettiği konutlarda ‘HEP’ markasını kullanacak. Genel Müdür Egesel, “Sektör, orta gelirliye yönelik pozisyon almalı” dedi

Tekfen HEP İstanbul Konutları fiyatları!

Tekfen HEP İstanbul Konutları fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. HEP İstanbul Konutları'nda peşin alımlara yüzde 10 indirim yapılıyor...

Tekfen Hep İstanbul'da son gün 31 Mayıs! 15 bin TL peşinatla 2+1!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için kampanya uygulanan Tekfen Hep İstanbul projesinde bu konutlar için ödenen peşinatlar 15 bin TL'den başlıyor.

Tekfen Hep İstanbul'da yeni kampanya! 15 bin TL'ye peşinatla!

Daire fiyatlarının 247 bin TL'den başlangıç gösterdiği Tekfen Hep İstanbul projesinde yer alan konutlar için uygulanan yeni kampanyayla peşinatlar 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tekfen Hep İstanbul'da 233 bin TL'ye! Son gün 15 Mayıs!

Daire fiyatlarının 233 bin TL'den başlangıç gösterdiği Tekfen Hep İstanbul projesinde yer alan konutlar için düzenlenen yüzde 5 peşinatlı kampanya 15 Mayıs tarihinde sona erecek.

Tekfen Hep İstanbul'da yüzde 5 peşinatla! 216 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 216 bin TL'den başlangıç gösterdiği Tekfen Hep İstanbul projesinde yer alan konutlar için yüzde 5 peşinatlı ödemeler uygulanıyor. Projede ikinci etap satışları devam ediyor.

Tekfen Hep İstanbul'da 3 yeni blok 23 Mart'ta kampanyalı satışa çıkacak!

3 yeni blokta 370 daireyi satışa çıkarmayı hedefleyen Tekfen Hep İstanbul projesinde satışa çıkacak konutlar için bir de yeni kampanya uygulanacak. Projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

HEP İstanbul'daki konutların yüzde 70'i 4 ayda satıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından İstanbul'da Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar bölgelerinin kesişim noktasında hayata geçirilen HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde satışa çıkan konutların yüzde 70'i 4 ayda satıldı.

Hep İstanbul Tekfen'de konutlar 184 bin TL' den başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükselen, Hep İstanbul Tekfen'de konutlar 184 bin TL' den başlıyor. Projede toplamda 1.424 daire bulunuyor. Ödeme seçenekleri arasında banka kredisi imkanı da mevcut.

Tekfen Hep İstanbul'la orta sınıfa merhaba dedi!

TEKFEN Holding bünyesinde faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta 'Hayatımın Evi Projesi' HEP İstanbul'a start verdi. Projede konutlar 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Tekfen Hep İstanbul Konutları

Tekfen Hep İstanbul Konutları, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde, D100 ve TEM'in birleştiği noktada yükseliyor. Satış sürecine Ekim ayında başlanacak proje, eski Horoz Lojistik arazisi üzerinde konumlanıyor...

Tekfen Hep İstanbul nerede?

Konutların Ekim ayı içerisinde satışa sunulması planlanan Tekfen Hep İstanbul nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesi deniliyor. Projede, 11 tanesi yüksek, 15 tanesi alçak 26 adet blok yer alıyor..

Tekfen Hep İstanbul Esenyurt iletişim!

Konutların yalnızca Tekfen çalışanlarına özel olarak ön satışa sunulduğu Tekfen Hep İstanbul Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 359 37 01. Proje, İstanbul Esenyurt'ta yaşama geçiriliyor...

Uğur Mumcu Evleri'nde konutlar 200 bin YTL'ye satılıyor

Özgüller İnşaat'ın Yakacık'ta projelendirdiği Uğur Mumcu Evleri'nde konutlar 200 bin YTL'den satılıyor.

Tekfen konutları Haberi

Tekfen konutları

Bugüne kadar İstanbul’da şehir merkezinde ofis ve konut projelerine imza atan Tekfen Emlak Geliştirme, Esenyurt’taki HEP İstanbul projesiyle orta gelirliye de yöneldi. HEP İstanbul’un gördüğü ilgi, Tekfen Emlak Geliştirme’yi bu ismi marka olarak kullanmaya yöneltti. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, yeni projelerinde HEP (Hayatımın Evi Projesi) markasıyla devam edebileceklerini belirterek, “HEP’i orta segmente yönelik projelerimizde ya da Tekfen’in konut markası olarak geliştirmeyi düşünüyoruz” dedi.


Dönüşüm hedefi


Ekim’de lansmanı gerçekleştirilen ve 4 bloktan oluşan birinci etaptaki dairelerin büyük çoğunluğunun satışları kısa süre içerisinde tamamlanan HEP İstanbul’da, ikinci etaptaki daireler satışa çıkarıldı. Ömer Egesel, satışların dengeli gittiğini ve bu durumdan memnun olduklarını belirterek, “Proje, lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile ev satın almayı düşünenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor” dedi.


Konut sektörünün orta gelirliye...