08 / 05 / 2024

tekfen levent

tekfen levent

Tekfen'in hayata geçirdiği ve Levent'te yer alan Levent Tekfen Kule projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Tekfen, Katar'da 40 bin kişilik stadyum inşa edecek!

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Katar'da inşa edilecek Al Thumama Stadyumu için imzayı attı. 40 bin koltuk kapasiteli Al Thumama Stadyumu, 2020’de tamamlanacak.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 21 kattan meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Inn Levent satılık konut!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. İstanbul Inn Levent satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul Inn Levent satılık ev!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde bulunuyor. İstanbul Inn Levent satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor. Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Inn Levent adres!

İstanbul Inn Levent Beşiktaş projesi İstanbul Şişli’de hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent adres bilgileri kapsamında Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka tarafında inşa ediliyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent satılık!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent satılık daire alanları 59 metrekareden başlıyor. Teslimleri 1 yıl sonra gerçekleşecek olan proje Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka kısmında bulunuyor.

İstanbul Inn Levent ulaşım!

İstanbul İnn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent projesi 2016 yılında teslim edilecek.

İstanbul İnn Levent projesinde lansman fiyatları ile satışlar başladı!

DÜNYANIN en büyük küresel mimarlık etkinliği WAF'da (Dünya Mimarlık Festivali) finale kalan İstanbul İNN Levent projesi lansman fiyatları ile satışlar başladı. Levent'te Tekfen Tovver ve Levent Loft projelerinin hemen arkasında inşa ediliyor...

Levent Kafkaslı kimdir?

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, bu görevini Mayıs 2013'ten beri sürdürüyor. Levent Kafkaslı, Tekfen İnşaat'ta çalışmaya 1990 yılında başladı. Peki Levent Kafkaslı kimdir? İşte biyografisi...

Tekfen Tower projesinin havadan görüntüleri!

22 katlı tek blok halinde yükselen Tekfen Tower projesi Tekfen Holding imzası ile hayata geçiriliyor. 33 bin metrekare ofis alanına sahip olan Tekfen Tower projesi İstanbul Avrupa yakasında Levent'te yer alıyor

Tekfen Tower Levent'in havadan görüntüleri!

Levent'te yer alan Tekfen Kule www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

tekfen levent Haberi

tekfen levent
 Levent Tekfen Kule projesinin havadan videosu için...