18 / 05 / 2024

tekfen tower havadan videosu

tekfen tower havadan videosu

22 katlı tek blok halinde yükselen Tekfen Tower projesi Tekfen Holding imzası ile hayata geçiriliyor. 33 bin metrekare ofis alanına sahip olan Tekfen Tower projesi İstanbul Avrupa yakasında Levent'te yer alıyor

Tekfen Holding olağan genel kurul toplantısı 26 Mart'ta!

Tekfen Holding'in yıllık olağan genel kurul toplantısı 26 Mart 2020 Perşembe günü Tekfen Tower'da yapılacak...

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Mart 2018 Perşembe günü Tekfen Tower'da yapılacak.

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Mükemmel Sarımsakçı 4 Haziran'da SHARE7'ye katılıyor!

Geliştirdiği projelerle ABD'de adını "Türk Trump" olarak duyuran Mükemmel Sarımsakçı, 4 Haziran'da SHARE7 katılımcılarıyla buluşacak.SHARE Gayrimenkul Paylaşımları, 4 Haziran'da 7. kez Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü SHARE7'de buluşuyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek. SHARE7, Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Inn Levent adres!

İstanbul Inn Levent Beşiktaş projesi İstanbul Şişli’de hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent adres bilgileri kapsamında Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka tarafında inşa ediliyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent satılık!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent satılık daire alanları 59 metrekareden başlıyor. Teslimleri 1 yıl sonra gerçekleşecek olan proje Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka kısmında bulunuyor.

İstanbul Inn Levent ulaşım!

İstanbul İnn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent projesi 2016 yılında teslim edilecek.

Tekfen Holding alt ve üstyapıda portföyünü büyütecek!

Tekfen Holding'in amiral gemisi Tekfen Taahhüt Grubu, son dönemde Azerbaycan'daki projeleriyle dikkat çekiyor. Şirket, Temmuz 2010'da inşaatına başladığı SOCAR Tower'i Şubat 2015'te teslim edecek.

Tekfen'den orta gelirliye özel proje: Hep İstanbul!

Tekfen Tower, Bomonti Apartmanları, Kağıthane Ofispark, Taksim Residences gibi projelere imza atan Tekfen Emlak Geliştirme, ilk kez büyük ölçekli konut projesi inşa ediyor. 1.424 konutun yer aldığı proje, 2017'de teslim edilecek

Tekfen'den orta gelirliye özel proje: HEP İstanbul!

Tekfen Tower, Bomonti Apartmanları, Kağıthane Ofispark, Taksim Residences gibi projelere imza atan Tekfen Emlak Geliştirme, ilk kez büyük ölçekli konut projesi inşa ediyor. Tekfen, orta gelirlilere özel HEP İstanbul'u hayata geçiriyor...

One Tower Kule Konut projesi, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu!

Tamamlandığında 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en uzun kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu. Türkiye'nin doğal güzelliklerini havadan fotoğrafladığı "Anadolu Desenleri" sergisi düzenlendi...

tekfen tower havadan videosu Haberi

tekfen tower havadan videosu


Tekfen Tower projesinin havadan görüntüleri için...