29 / 04 / 2024

Tekin Acar Kozmetik kimin

Tekin Acar Kozmetik kimin

Tekin Acar Kozmetik'in 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi. 18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul mağazaların devredilmesi işlemine izin verdi.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını resmen devraldı!

Tekin Acar Kozmetik'in 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi. 18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul mağazaların devredilmesi işlemine izin verdi.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını devralıyor!

Sephora, Tekin Acar Kozmetik Mağazacılık Ticaret AŞ'nin 19 mağazasını devralmak için başvuruda bulundu.

Tekin Acar'dan yeni konsept mağazalar geliyor!

Tekin Acar Kozmetik’in sahibi Acar, zor geçen 2016 yılının ardından farklı segmentlerde büyüme kararı aldı. Acar, kârsız ve kendini döndürmeyen mağazaları kapattığını ve yeni konseptli mağazalar açacağını söyledi.

Tekin Acar T. A Organics markasıyla yeni mağazalar açacak!

Geçtiğimiz hafta sektördeki durumun bir yansıması olarak iş yapamayan çok sayıda mağazayı kapattıklarını ve mağaza kapatmalara devam edeceklerini açıklayarak dikkat çeken Tekin Acar Cosmetics’in patronu Tekin Acar, Hürriyet’e yeni planlarını anlattı.

Tekin Acar Cosmetics mağazalarını kapatıyor!

Tekin Acar, sektördeki durumun bir yansıması olarak iş yapmayan çok sayıda mağazayı kapattıklarını ve mağaza kapanışlarına devam edeceklerini söyledi.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki 84.mağazasını açtı!

Türkiye genelinde mağaza sayısını her geçen gün arttıran Acar Cosmetics, Axis İstanbul Kağıthane’de şube açtı. Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 8 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 84’e yükseltti.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti!

Türkiye'nin bir numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Tekin Acar, Türkiye genelinde mağaza açmaya devam ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Orhan Acar binası ve yanında bulunan iki binanın yıkım işi hızla devam ediyor.

Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi!

CEF Danışmanlık Kurucu Ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi. Fiyat çalışmasını her projeye özel olarak yaptıklarını belirten Acar, satış başarısındaki üç püf noktayı sıraladı.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Kula Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

Gürsel Tekin: İstanbul'un doğasına sahip çıkacağız!

CHP Genel Sekreteri Tekin, Fındıklı Parkı ile ilgili "CHP olarak İstanbul'un doğasına sonuna kadar sahip çıkacağız. Buna göz yummak çocuklarımızın geleceğine, nefesimizin daralmasına göz yummak demektir" dedi.

Tekin Acar Kozmetik kimin Haberi

Tekin Acar Kozmetik kimin

Tekin Acar Kozmetik'in İstanbul ve Ankara'da olan 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi.  18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul, mağazaların Sephora Kozmetik A.Ş’ye devredilmesi işlemine izin verdi.


Tekin Acar'ın 50 mağaza ile yoluna devam etmesi bekleniyor.


Sephora'nın bin 700 mağazası var!


1969 yılında kurulan Sephora dünyanın bir çok ülkesinde faaliyet gösteriyor. Fransa'da 300 mağazası bulunan Sephora'nın dünya genelinde bin 700 mağazası var. 7 yıl önce Türkiye'ye gelen Sephora'nın 28 adet mağazası...