18 / 07 / 2024

Tekir

Tekir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında Tekir Bölgesi'ne yapılacak mekanik tesis için ihale düzenlendi...

Balık fiyatları katlandı: İstanbul Hali'nde tekir 100, levrek 250, istavrit 80 TL! Palamudun kilosu 44-56 TL arasında!

Balık fiyatları bu yıl tezgahlara zamlı fiyatlarla geldi. Hamsinin kilogram fiyatı geçtiğimiz seneye göre gerilerken, levrek ve lüferde fiyat yükselişi yüzde 200’e, uskumruda ise yüzde 400’e ulaştı. Peki İstanbul Hali'nde son durum ne? İşte fiyatlar..

Ankara Balık Hal fiyatları belli oldu! İstavrit, tekir, hamsi, lüfer ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 1 Şubat 2023 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hal fiyatları kaç lira? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları açıklandı mı? İstavrit hamsi, tekir, palamut ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul Balık Hali'nin 25 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi balık çeşitleri satışa sunuldu? İstanbul Halinde balık ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları belli oldu! Halde hamsi, tekir, alabalık ne kadar? İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul Balık Hali'nin 18 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Halde hamsi, tekir, alabalık ve diğer balık çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte diğer balık çeşitleri ve 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Balık Hali'nde 12 kg hamsi 100 TL, 10 kg tekir 300 TL! İşte diğer balık çeşitleri 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 13 Ocak 2023 balık fiyatları yayımlandı. Halde 12 kg hamsi 100 TL, 10 kg tekir 300 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Innova Uluslararası Belgelendirme Test Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Innova Uluslararası Belgelendirme Test Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Şamil Tekir tarafından kuruldu. 

Kayseri Büyükşehir'den yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Tekir Yaylası, Gültepe Mahallesi ve Şehir Hastanesi karşısında yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te incelemelerde bulundu. Yaz döneminde yapılan çalışmaları yerinde gören Başkan Çelik, Tekir'de bulunan esnafları da ziyaret etti.

Kahramanmaraş Onikişubat'taki Tekirhan Otel Nisan'da açılacak!

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine bağlı Tekir Mahallesine dev bir yatırım yapan İşadamı Muhammet Şirikçi 4 yıldız konforunda otel, lokanta, market, petrol istasyonu ve piknik alanlarıyla Han kültürünü Tekir’e taşıdı.

Niğde'deki kentsel dönüşüm TOKİ ile gerçekleşiyor!

Adana'ya yakınlığıyla bilinen Tekir Yaylası'nda yer kalmadığını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yazlıkçıların yayla olarak Niğde'nin Çamardı ve Ulukışla ilçelerini tercih etmeye başladıklarını kaydetti.

Tekir Haberi

Tekir


Kayseri Büyükşehir Belediyesi kış sporları ve turizm merkezi projesi için Tekir bölgesine ihale ile mekanik tesis inşa edecek.  İhale Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy'un başkanlığında gerçekleşen ihaleye; İtalyan firması Leitner ve Avusturya firması Doppelmayr olmak üzere 2 yabancı firma katıldı.

İhaleye; Leitner firması 6 milyon 140 bin euro teklif verirken Doppelmayr'ın teklifi ise 6 milyon 950 bin euro oldu.

Yaklaşık maliyeti 10 milyon 250 bin euro olan ihaleyi kazanan firma, ihale komisyonun yapacağı değerlendirmenin ardından belirlenecek.


KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR...