07 / 05 / 2024

Tekirdağ asansör boşluğu

Tekirdağ asansör boşluğu

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Gökçek, (55) Orta Cami Mahallesi Pala Sokak'ta kendisine ait inşaat halindeki binada inceleme yaptığı sırada, binanın 4. katından asansör boşluğuna düştü.

Uğursuz gökdelen! 

Maslak'ta 20 yıldır natamam durumda kalan ve şimdi yeni bir şirket tarafından inşa edilen gökdelende 7. kattan asansör boşluğuna düşen temizlik işçisi yaşamını yitirdi. Aynı gökdelende, 2012 yılında denetim yapan İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk de merdiven boşluğuna düşmüştü.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Binaya sonradan asansör yapılabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan asansör yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Büyükçekmece'de inşaat kazası: 1 yaralı!

İstanbul Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlanılan binada bir işçi çatı katından asansör boşluğuna düştü. Hastaneye götürülen işçinin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlendi. 

Giriş katında oturan asansör parası verecek mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Giriş katında oturuyorum. Yeni apartman yöneticisi benden de asansör aidatı istedi. Bu konuda ne yapabilirim?'' sorusuna cevap verdi. İşte o yazı...

ABD'de inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü: 3 ölü!

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston şehrinde inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü...

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Tekirdağ asansör boşluğu Haberi

Tekirdağ asansör boşluğu

Süleymanpaşa ilçesinde asansör boşluğuna düşen kişi yaşamını yitirdi. 


Alınan bilgiye göre, Hüseyin Gökçek, (55) Orta Cami Mahallesi Pala Sokak'ta kendisine ait inşaat halindeki binada inceleme yaptığı sırada, 4. kattan asansör boşluğuna düştü. 


İnşaattakilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Gökçek'in öldüğünü belirledi. Gökçek'in cesedi, İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Bu arada olayı duyarak inşaata gelen Gökçek'in yakınları, gözyaşlarına...