07 / 05 / 2024

tekirdağ büyükşehir çalışmaları

tekirdağ büyükşehir çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına tam gaz devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekirdağ Limanı açıklaması!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Limanı (Ceyport) ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

tekirdağ büyükşehir çalışmaları Haberi

tekirdağ büyükşehir çalışmaları


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına devam ediyor.


Daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2016 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


 Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan ve Genel sekreter Oral Karakaya'nın yanısıra, Genel Sekreter Yardımcıları, Fatih Ünsal, Kaan Gaytancıoğlu, Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin'in de hazır bulunduğu toplantıda Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener'den  2016 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, "Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı 2016 yılında başarılı çalışmalara imza atmıştır, 2017 yılında da başarılı çalışmalara imza atacaktır" dedi.



Tekirdağ Büyükşehir...