17 / 05 / 2024

Tekirdağ Et Kombina Tesisinin çed toplantısı mı yapılıyor

Tekirdağ Et Kombina Tesisinin çed toplantısı mı yapılıyor

Tekirdağ İli Malkara İlçesi'nde yer alan Et Kombina Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir'de Jeoteknik Etüt Raporu hazırlatacak!

Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 3 ilde jeoteknik etüt raporu hazırlatacak!

Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

TOKİ 2 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Isparta ve Tekirdağ İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Türkiye Genelinde İdaremizce Belirlenecek İl veya İllerde Paleosismik Çalışma Yapılması İşi (Elektronik İhale) ihalesi yarın saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Belediyesi'nde yatırımlar masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi ve Deprem ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlıklarının yatırım ve hizmetleri değerlendirildi. Toplantıda yatırımlar masaya yatırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı, hayata geçireceği yatırımlar için bir toplantı düzenledi.

TOKİ'nin 4 ilde etüd raporu hazırlatılması ihalesi bugün!

TOKİ, Antalya, İstanbul, Tekirdağ ve Ankara İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması ihalesi bugün yapılacak.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TOKİ 5 ilde zemin etüd raporları hazırlatacak!

TOKİ, Antalya, İstanbul, Tekirdağ, Ankara ve Bartın illerinde zemin etüd raporları hazırlatacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesi’ne Etüt Evi Projesi yapılacak!

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Aydoğdu Mahallesi’nde yapılacak olan Etüt Evi Projesi görüşüldü. Gülferah Güral ziyaret sonrası Aydoğdu Mahallesi’ne yapılacak yatırımların artırılacağı açıkladı.

Tekirdağ Et Kombina Tesisi projesinin toplantısı 10 Aralık'ta!

Tekirdağ İli Malkara İlçesi'nde yer alan Et Kombina Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Et Balık Kurumu Erenler'de arsa arıyor!

Erenler'de yer alan Et ve Süt Kurumu Kombinası için yer aranmaya başlandı. Kombina için Alancuma Bölgesi ve Akyazı taraflarında yer bakılıyor.

Zemin etüdü raporları masa başında incelenmez!

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Jeoloji Mühendisi Bilge Nur Şümşet, Tekirdağ Çerkezköy' ün zemini ile ilgili sorunların yetkililer tarafından göz ardı edildiğini söyledi.

Tekirdağ Et Kombina Tesisinin çed toplantısı mı yapılıyor Haberi

Tekirdağ Et Kombina Tesisinin çed toplantısı mı yapılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ İli, Malkara İlçesi, Çavuşköy Mahallesi dahilinde bulunan 554 nolu parsele kayıtlı alan üzerinde ''Et Kombina Tesisi'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Çavuşköy Mahallesi köy Konağı

Toplantı Adresi: Çavuşköy Yolu Sokak MALKARA/TEKİRADAĞ

Toplantı Tarihi: 10.12.2015 

Toplantı Saati:...