29 / 05 / 2024

Tekirdağ Hıdırağa

Tekirdağ Hıdırağa

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, "Tekirdağ'daki eksikleri gerekli bakanlıklara bildirerek, konuyu çözüme ulaşıncaya kadar takip edeceğiz" dedi.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Buğday fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme! TMO'nun çiftçiye vereceği alım fiyatlarını eski müdür açıkladı

Buğday fiyatlarının kaç lira olacağı TMO'nun 2022 buğday alım fiyatlarını kaç liradan açıklayacağı merakla bekleniyor. Hindistan'ın buğday ithalatını yasaklamasından sonra iyice değer kazanan buğdayın yeni sezon alım fiyatını eski TMO müdürü açıkladı! İşte 2022 buğday alım fiyatları...

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Akçaabat Hıdırnebi 1 ve Hıdırnebi 2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi TBMM'de!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Hıdırnebi-1 ve Hıdırnebi-2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dış ticaret açığı ocakta yüzde 33 düştü!

Türkiye ekonomisi ocakta, 15 milyar 45 milyon dolar ihracat; 18 milyar 79 milyon dolar ithalat gerçekleştirdi. Böylece, dış ticaret açığı yılık bazda yüzde 32.8 gerileyerek 3 milyar dolar oldu.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ekonomideki yeni dönem' açıklamalarıyla TL varlıklar hızla değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası borsa rekor tazelerken, dolar ve altın sert düştü.

Dış ticaret açığı eylülde yüzde 190 arttı!

İhracat eylül ayında yıllık bazda yüzde 4.8 artarken ithalat ise yüzde 23 yükseldi. Böylece dış ticaret açığındaki artış yüzde 189.6 oldu.

Tekirdağ Hıdırağa Haberi

Tekirdağ Hıdırağa

Akgün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin etmelerinin ardından göreve başlayarak, bölgedeki eksiklikleri tespit etme çalışmaları yürüttüklerini belirtti.


Bölgedeki sorunların bilincinde olduklarını belirten Akgün, bunlara sırasıyla çözüm bulacaklarını ifade ederek, emniyet, sağlık, güvenlik ve ulaşım açılarından her soruna eğilerek çözümü için çalışacaklarını, her kesimden insanı dinleyerek onların yükselen sesi olacaklarını söyledi.


Herkesin işini düzgün bir şekilde yapması halinde bölgede sorunların asgari ölçüye ineceğini, meclisteki çalışmaların dışında sürekli Çorlu ve Tekirdağ'da olacağını bildiren Akgün, "Bakanlarımız belli oldu. şimdi sıra bölgemiz için çalışmaya geldi. İhtiyacımız neyse onun giderilmesi için girişimlerde bulunarak, ilgili bakanlıklarla irtibata geçeceğiz. Tekirdağ'daki eksikleri gerekli bakanlıklara bildirerek, konuyu çözüme ulaşıncaya kadar takip edeceğiz." diye konuştu,


İl ve ilçe başkanlıkları aracılığıyla bütün vatandaşların sorunlarını öğreneceklerini ve bunların çözülmesi için çalışacaklarını vurgulayan Akgün, şunları...