01 / 06 / 2024

Tekirdağ İnecik yol çalışmaları

Tekirdağ İnecik yol çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı İnecik Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceldi.

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Tekirdağ İnecik yeni yollarına kavuşuyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı İnecik Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ İnecik'in yolları yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı İnecik Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceldi.

Tekirdağ'ın üç ilçesine yeni yol!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde, Çorlu, Ergene ve Saray ilçelerinde yol yapım çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ Kumyol Caddesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu İlçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü yol çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ'a 14 yeni yol ve kavşak geliyor!

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.

Tekirdağ Saray'daki yol yapım çalışmaları tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Saray İlçelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ yeni kavşak projeleriyle rahatlayacak!

Tekirdağ'da nüfus ve trafik yoğunluğunun yaşandığı Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında görüşüldü.

Tekirdağ Süleymanpaşa'nın yolları yenileniyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. 100. Yıl Mahallesi İnci Sokakta alt yapının tamamlanması ile üst yapı çalışmalarına geçildi.

Tekirdağ İnecik Hamamı restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa’ya bağlı İnecik Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Sakinlerinin hal ve hatırını soran Albayrak muhtar Mehmet Güner’den Mahallenin sorunları ile bilgiler aldı.

Tekirdağ Çınarlı Caddesi'nde yol çalışmaları başladı!

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Çınarlı Caddesi’nin yol ve kaldırımlarındaki bulunan kilit taşları sökerek yeni çehresine büründürme çalışmaları başlatıldı.

Tekirdağ Hayrabolu'da yollar asfaltlanıyor!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi ilçede asfaltlama çalışmaları yapıyor. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, yaptığı açıklamada, Tekirdağ Caddesi'nde asfaltlama ve yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Tekirdağ İnecik yol çalışmaları Haberi

Tekirdağ İnecik yol çalışmaları


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı İnecik Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceldi.


Mahalledeki tarihi İnecik Hamamında da incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, Mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesinin mahallede yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verirken, vatandaşların öneri ve taleplerini de dinledi.


Başkan Albayrak, daha sonra Süleymanpaşa İlçesi Köprübaşı mevkiinde peyzaj çalışması yapan personeli de ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi.



Tekirdağ Büyükşehir...