28 / 04 / 2024

tekirdağ Kamulaştırma panelleri

tekirdağ Kamulaştırma panelleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile ortaklaşa “Kamulaştırma” konulu-panel forum düzenledi. Düzenlenen panele Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı.

Tekirdağ için acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tekirdağ için acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tekirdağ'da acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tekirdağ'da 4 mahallede acele kamulaştırma yapılacak!

Tekirdağ'da 2 ilçeye bağlı 4 mahallede acele kamulaştırma kararı alındı. Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

1915 Çanakkale Köprüsü otoyolu için acele kamulaştırma!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) Kesiminin yapımı için acele kamulaştırma yapılacak...

Tekirdağ Çorlu'da 78 alanda acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi sınırları içerisinde 78 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Çanakkale ve Tekirdağ'da acele kamulaştırma kararı!

MARSA-Turkey B.V. Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesi için Çanakkale ve Tekirdağ'da acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Tekirdağ'da 229 alanda acele kamulaştırma kararı alındı!

Tekirdağ'da 3 ilçede toplam 229 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

Hayrabolu Köprüsü için kamulaştırma çalışmaları başlatıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu Köprüsü için kamulaştırma dosyanın hazırlandığını ve çalışmaların sonuca ulaşması için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

tekirdağ Kamulaştırma panelleri Haberi

tekirdağ Kamulaştırma panelleri


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,  Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile ortaklaşa “Kamulaştırma” konulu-panel forum düzenledi. Düzenlenen panele Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı.


Yılmaz İçöz Sahnesinde düzenlenen moderatörlüğünü Prof. Dr. Erol Köktürk’ün yaptığı panele Tekirdağ Barosundan Av. Sedat Tekneci, YTÜ Harita Mühendisleri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Mehmet Gür, İSKİ Harita Mühendisi Mehmet Kutlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal konuşmacı olarak katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından TESKİ Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Zeki Özcan, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Alişan Çalcalı, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Genel Merkezi Müdür Yardımcısı Turgay Erkan’ın açılış konuşmasını yaptığı panelde konuşma yapması için sahneye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ...