04 / 05 / 2024

Tekirdağ Kapaklı Kız Öğrenci Yurdu

Tekirdağ Kapaklı Kız Öğrenci Yurdu

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Kız Öğrenci Yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı katıldı..

Tekirdağ Kapaklı'da 157.2 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsayı 157 milyon 207 bin 840 lira bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi 2019'da açılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak inşaatı devam eden Kapaklı Kültür Merkezi projesini inceledi.

Tekirdağ Kapaklı'da 25.7 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'nde bulunan 15 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 25 milyon 783 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Kapaklı'da 31.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki 18 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 4 gün boyunca yapılacak..

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Kapaklı'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi'nde bulunan bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Kapaklı Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Kültür Merkezi'ni tamamlıyor.

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki parselini ihale usulü ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta düzenlenecek..

Tekirdağ Kapaklı'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi'nde bulunan arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı'da hayata geçirdiği kültür merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de katıldı.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin protokolü imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesine yapılacak olan Kültür Merkezi'nin protokolü imzalandı.

Tekirdağ Kızılpınar'a yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene ve Muratlı’dan sonra 21 derslikli 5. okulun temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Tekirdağ Kapaklı Kız Öğrenci Yurdu Haberi

Tekirdağ Kapaklı Kız Öğrenci Yurdu

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Kız Öğrenci Yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Turan Demircan, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz ve İlhan Çetinkaya, Kapaklı Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Faik Büyükikiz, Kurs ve Okul Taleb

elerine Yardım Derneği Bölge Sorumlusu Muharrem Davran, çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan ve aynı zamanda Kız Öğrenci Yurdu’nun arsasını bağışlayan, Kapaklı Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Faik Büyükikiz, "1 buçuk yıl gibi kısa bir süre içinde bugünlere geldik. Allah bu yurdumuzun yapımında emeği geçen herkesten razı olsun" dedi.

Kapaklı Belediye Başkanı...