07 / 05 / 2024

Tekirdağ lojistik merkez

Tekirdağ lojistik merkez

Trakya Kalkınma Ajansı ve TCDD'nin birlikte yürüttüğü Tekirdağ'da lojistik kerkez kurulması ve Yük Merkezlerinin Demiryolu Taşıma Sistemine Entegrasyonu kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı hizmet binasında bir istişare toplantısı yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Tekirdağ'dan arsa almak isteyenler dikkat! Satışa çıkan imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Şalgamlı Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı. 

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

TOKİ Tekirdağ Merkez 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Merkez Aydoğdu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Kanal İstanbul çalışmalarında sona gelindi!

Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Çıtak, "Kanal İstanbul ile ilgili proje çalışmalarımız son aşamaya geldi. Bu proje kapsamında Karadeniz'de lojistik merkez ve konteyner yük limanı, Küçükçekmece içinde de bir yat limanı planlamaktayız" dedi...

Samsun uluslararası lojistik merkez olmaya aday!

Samsun; denizhava, demiryolu ve karayolu gibi alternatifli ve gelişmiş ulaşım altyapısı, limanları, serbest bölgesi, lojistik köyü, 5 adet organize sanayi bölgesi, gelişmiş sanayi altyapısı ve geçmişten gelen ticaret geleneği ile bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda...

Türkmenbaşı Limanı New York’ta “ENR Best Project Ödülü” kazandı!

Türkmenistan’ı dünya ticaretinde lojistik merkez haline getirecek Uluslararası Türkmenbaşı Limanı; mühendislik, müteahhitlik ve mimari alanda dünyanın en prestijli ödülü olarak gösterilen “Global Best Project” ödülünü almaya hak kazandı. 

Tekirdağ lojistik merkez Haberi

Tekirdağ lojistik merkez

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantı Odası'nda yapılan istişare toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve İmar Müdürlüğü yetkilileri, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, TCDD 1 Bölge Müdürü Nihat Aslan, Müdür Yardımcısı Nihat Meriçli ve 1. Bölge Modernizasyon Müdürü Yılmaz Acar ve Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri katıldı. 


Yapılan görüşmelerde oluşturulması düşünülen lojistik merkez ile ilgili kent imarı ve imar mevzuatı ile ilgili konular ele alındı. Görüşmelerde TCDD yetkilileri, Tekirdağ Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediyesi yetkililerinden oluşturulması düşünülen lojistik merkezin yeri konusunda uygun olan yerin gösterilmesi ve gerekli izinlerin alınması konusunda işbirliği talep etti. 


Tekirdağ'da geçen yıl hizmete alınan Asyaport Limanı ile birlikte bir lojistik merkez kurulması ve bunun da demiryolu ağına entegre edilmesi zorunlu hale geldiği belirtildi. Toplantı, lojistik merkez...