24 / 07 / 2024

Tekirdağ Malkara kent çalışmaları

Tekirdağ Malkara kent çalışmaları

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cadde ve sokaklarda sürdürülen kilitli beton parke taş, bordür, yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

3 ilde 21 arazi, 5 arsa satılıyor ve 2 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Tekirdağ Malkara, Muğla Ula ve Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 27 adet gayrimenkul satılıyor ve 2 adet iş yeri de kiraya veriliyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Tekirdağ'daki binalar analiz ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 1999 senesi öncesinde inşa edilen binaların depreme dayanıklılığını test etmeye başladı.

Tekirdağ'da tarihi evler restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan tarihi binaları restore ederek kültür varlığını korumaya devam ediyor. 

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm için eylem planı hazırlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için eylem planı toplantılarına başladı. 

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Otogarı'nın 14 Temmuz tarihinden itibaren yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlenen toplantıda başta imar olmak üzere gündem maddeleri konuşuldu. 

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ kent merkezinde bulunan uyuşturucuların mesken tuttuğu metruk binalar, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılıyor.

Tekirdağ'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir inşaatta çalışan Pakistanlı işçi mantolama yaptığı sırada iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Tekirdağ Malkara kent çalışmaları Haberi

Tekirdağ Malkara kent çalışmaları

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cadde ve sokaklarda sürdürülen kilitli beton parke taş, bordür, yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Malkara Belediyesi, vatandaşların mağdur olmamaları açısından Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı program dahilinde su inşaatı yüzde yüz tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarına devam edileceği bildirildi. Yol yapım çalışmaları devam ederken bir yandan da bu çalışmalar dahilinde bordür arkalarına parsel mülkiyet sınırlarının elverdiği ölçüde de yaya kaldırımları yapılıyor. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başta Zülfikarağa Caddesi’nde belediye ek hizmet binası yanında olmak üzere ve bazı muhtelif sokaklarda da yol onarım çalışmaları...