14 / 05 / 2024

tekirdağ muratlı kiralık arsa

tekirdağ muratlı kiralık arsa

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Muratlı ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bir toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Muratlı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı'da hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Çorum'da kiralık konut fiyatları yükseldi!

Kiralık konut fiyatlarının yıllık bazda en çok arttığı 5 şehir ise sırasıyla; Aydın (yüzde 21,89), Yozgat (yüzde 19,51), Balıkesir (yüzde 19,23), Tekirdağ (yüzde 15,76) ve Çorum (yüzde 14,43) oldu.

Tekirdağ Muratlı Cemevi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Muratlı Cemevi inşaatının temeli Muradiye Mahallesinde törenle atıldı.

Tekirdağ Muratlı'da cemevi inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı ilçesi Muradiye Mahallesi’nde yükselecek olan cemevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Tekirdağ Muratlı'daki eski Hükümet Konağı'nın belediyeye tahsisi mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ İli Muratlı ilçesinde bulunan eski Hükumet Konağı binasının Muratlı Belediyesi'ne hizmet binası olarak tahsis edilmesi talebine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Nurgül Tokgöz, Tekirdağ'da 80 kedisiyle kiralık ev arıyor!

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan 52 yaşındaki Nurgül Tokgöz, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı.

80 kedisiyle kiralık ev arıyor!

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan kadın, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı

Vakıflar'dan İstanbul ve Tekirdağ'da kiralık 135 gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un 12 İlçesi'ndeki ve Tekirdağ'ın 3 İlçesi'ndeki toplam 135 gayrimenkulü kiralıyor. İhale 1 Haziran 2016 günü saat 13:00'te gerçekleşecek.

Tekirdağ Muratlı'ya yeni okul geliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli de Muratlı ilçesinde atıldı.

Tekirdağ Muratlı'ya yeni okul inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli Muratlı ilçesinde atıldı, törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

tekirdağ muratlı kiralık arsa Haberi

tekirdağ muratlı kiralık arsa

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden Kırkkepenekli, Balabanlı, Küçükkepenekli, Müsellim, Yeşilsırt, Yukarısırt, Aydınköy, A.Sevindikli, Y.Sevindikli, Ballıhoca, İnanlı, Arzulu, Hanoğlu, Yurtbekler mahallesinde toplam 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek.

Söz konusu ihale, 16.08.2022 tarihinde saat 10:30'da Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

İhaleyi alan kişiler 1'inci yıl kira bedelini 01.09.2022 tarihinde , 2'inci yıl kira bedelini ise 01.09.2023 tarihinde  peşin olarak ödeyecektir.

Peki kiraya verilecek arsaların fiyatları ne kadar? İhale detayları neler? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Kiraya verilecek arsaların en düşük bedeli 1000 TL olurken en yüksek fiyatı ise 80.000 TL oldu.

Söz konusu arsaların 1.240 cm ile 80.000 cm arasında değişiyor.

İHALE İLANI:

T.C.
MURATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI
MURATLI BELEDİYESİNE AİT TARLALARIN
KİRAYA VERİLMESİ İLANI

        1-Belediyemize ait tarlalar;2886 sayılı kanunun 45.maddesi gereğince açık arttırma ile 2 (iki)...