26 / 07 / 2024

Tekirdağ Özel Duygum Anaokulu

Tekirdağ Özel Duygum Anaokulu

Tekirdaü Süleymanpaşa ilçesinde yer alan Özel Duygum Anaokulu'nun açılışı gerçekleşti.

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Tekirdağ Şehir Hastanesi 2020'de açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünce kamu-özel iş birliği modeliyle yapımı devam eden Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 2020'de tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor...

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenledi.

Tekirdağ Özel Duygum Anaokulu açıldı!

Tekirdaü Süleymanpaşa ilçesinde yer alan Özel Duygum Anaokulu'nun açılışı gerçekleşti.

Tekirdağ'a Yılmaz Büyükerşen Caddesi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın özel daveti üzerine Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve Değirmenaltı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılış törenlerine katılmak üzere Tekirdağ’a giden Başkan Büyükerşen Tekirdağ’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

TOKİ Tekirdağ Malkara altgelir başvuru!

TOKİ Tekirdağ Malkara altgelir başvuru işlemleri dün başladı. Projede alt gelire özel 1 adet daire satışta.

TOKİ Tekirdağ Malkara alt gelir başvurusu!

Alt gelir grubuna özel 1 adet daire satışta. İşte TOKİ Tekirdağ Malkara alt gelir başvurusu...

Tekirdağ'daki tarihi evler restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Peştemalcı caddesi Cemal Nadir Sokakta Özel İdare tarafından başlatılan Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanlığı tarafından restoresi tamamlanan tarihi evlerde inceleme yaptı.

Tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni projesinin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Özel Proje Alanları 1. Etap kapsamında, Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi Yapım İşi Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Kapaklı'da emlakçılar bir araya geldi!

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu, ilçedeki emlakçılara yönelik birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Kapaklı Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı..

JFC Store 20. mağazasını Tekirdağ Çorlu’da açtı!

Türkiye’nin hızla büyüyen erkek giyim markalarından JFC Store 20. mağazasını Tekirdağ Çorlu’da açtı. Özel kampanyaların düzenlendiği açılışa katılım yoğun oldu..

Tekirdağ Karacakılavuz Mahallesi'nde özel eğitim kreşi yapılacak!

Tekirdağ'ın Karacakılavuz Mahallesi'ne 20 kişilik özel eğitim kreşi yapılacak. Konu Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nde masaya yatırıldı. Başkan Eşkinat "ÖZEL EĞİTİM KREŞİ" ile ilgili kısa bir bilgi verdi.

Tekirdağ Özel Duygum Anaokulu Haberi

Tekirdağ Özel Duygum Anaokulu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan Özel Duygum Anaokulunun açılışına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gündoğdu-Turgut Mahallesi'nde gerçekleştirilen anaokulu açılışına Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, veliler ve davetliler de katılım gösterdi.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "Bugünün minikleri, yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak imkânlar dâhilinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Otuz Büyükşehir Belediyesi arasında eğitime en büyük bütçeyi ayıran belediye, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'dir. Bizler, bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, açılışını gerçekleştireceğimiz okulun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından kırmızı kurdele kesilerek anaokulunun...