08 / 05 / 2024

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileme

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileme

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı.

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi tarafından yapılan Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi’nin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

Tekirdağ OSB projesi iptal oldu!

Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı yaptığı açıklamada liman yakınlarında kurmayı planladıkları OSB projesinin engellendiğini belirterek, “Bu proje 10 bin kişiye istihdam sağlayacaktı” dedi.

Bayburt Şehit Osman'da çalışmalar son hızıyla devam ediyor!

Bayburt' un önemli turizm ve kültür mekânlarından biri olan Şehit Osman Tepesi’ nde Bayburt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor...

Bayburt Belediyesi bahar çalışmalarına başladı!

Mevsim normallerinin üzerinde devam eden güzel havaları hizmete dönüştüren Bayburt Belediyesi, son günlerde özellikle de Şehit Osman Tepesi’ nde yoğunlaştırdığı çalışmaları, şehrin birçok noktasına taşıdı...

Bayburt'ta Şehit Osman Villaları'nın temeli atıldı!

Projesi Bayburt Belediyesi tarafından hazırlanarak geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Şehit Osman Villaları için temel atma töreni düzenlendi. Bayburt’u kuşbakışı seyretme imkanı sunan Şehit Osman Tepesi’nde, ilk etapta 50 daire yapılacak..

Şehit Selahattin Şişman adına Çubuk'ta okul yapıldı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 72 yaşındaki baba, 25 yıl önce Tekirdağ'da şehit olan oğlunun adını yaşatmak amacıyla okul yaptırdı. Çubuk'ta Şehit Selahattin Şişman adına okul yapıldı...

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileme Haberi

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileme


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden  kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


Vatandaşlarla sohbet ederek Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Başkan Albayrak Çınarlı Mahallesinin de  gerek Süleymanpaşa gerekse Büyükşehir Belediyesinden gereken hizmetleri alacağını söyledi.


Öte yandan Süleymanpaşa ilçesi  Hükümet Caddesinde devam eden Prestij Caddesindeki çalışmaları da inceleyen Başkan Albayrak vatandaşların isteklerini de dinledi.



Tekirdağ Büyükşehir...