29 / 04 / 2024

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.



 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılışını gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesinde yapılan açılışta Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ eski belediye başkanları, STK Temsilcileri ve Osman Tabak'ın ailesi de bulundu.

"OSMAN TABAK'I SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUM"

Törende konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "Bugün Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü. Tüm vatandaşlara kutlu olmasını diliyorum. Böylesi güzel ve anlamlı tesisin açılışında emeği geçen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı kutluyorum.  Buradaki tesise Osman Tabak isminin verilmesini bir vefa gösterisidir. Ben i Osman Tabak'ı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum." diye konuştu.

Açılış töreni yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi, öğrencilerin sergilediği gösteri ile sona erdi. Başkan Kadir Albayrak törenin ardından Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesi'ni gezerek yetkililerden proje ile ilgili bilgiler aldı.


Geri Dön