29 / 04 / 2024

tekirdağ tapu teslimleri

tekirdağ tapu teslimleri

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, tapularını alamadıklarını ve müteahhitlerin kendilerini dolandırdığını iddia eden site sakinleri, suç duyurusunda bulundu.

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeyi hayata geçirdi. Yeni uygulama ile emlak ve tapu bilgileri çevrimiçi olarak sorgulana bilinecek.

Banka ve tapu müdürlüklerinden çıkan kişileri takip ederek 1 milyon lira çaldılar!

İstanbul ve Tekirdağ'da banka ve tapu müdürlüklerinden çıkan kişileri izleyerek yaklaşık 1 milyon TL çaldıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Tekirdağ'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Çınarlı Mahallesi Dere Sokak’ta yaşayan vatandaşların 40 yıldır süren tapu sorunları çözüme kavuştu. 

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Nef Çekmeköy fiyat listesi!

Nef Çekmeköy Evleri için yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor. Tapu teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Nef Çekmeköy projesinde fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor...

Bursa Cadde 224 projesinde teslimler yapıldı!

Bursa'da 42 konut ve 12 dükkandan oluşan Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi...

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta teslim!

TOKİ tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilen 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin teslimleri 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, proje hakkında bilgi verdi.

Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri!

Yılmazlar İnşaat EN Grup imzasını taşıyan proje 4 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri ne zaman yapılacak?

Flexlife Studio'da tapu teslimleri başladı!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flexlife'ın Satış Müdürü Ahu Pınar Tekşen, Flexlife Studio'yu seçen 40'tan fazla müşterinin tapularını aldığını söyledi.

tekirdağ tapu teslimleri Haberi

tekirdağ tapu teslimleri

Tekirdağ Çerkezköy'de tapularını alamadıklarını ve müteahhitlerin kendilerini dolandırdığını iddia eden site sakinleri, suç duyurusunda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kızılpınar Mahallesi'ndeki bir sitenin sakinleri, 15 sene önce başlatılan bir projeden satın aldıkları dairelerin bazılarının tapusunun üzerinde şerh ya da ipotek olduğunu, bazılarının birden fazla kişiye satıldığını öne sürdü.

Söz konusu kişiler Çerkezköy Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu. Adliye önünde gazetecilere açıklama yapan site sakinlerinden Abdülbasit Yazıcı, proje sahibi şirket ile 2009'da sözleşme yaptığını ve 2019'da da kalan son borcunu ödediğini belirtti. Firma sahibinden kaşeli "borcu yoktur" yazısını da aldığını dile getiren Yazıcı, "Anahtarları, senetlerimi teslim aldım. Tapuya gidelim dediğimde '2 ay sonra vereceğiz' dediler. Buna rağmen 3 yıldır bekliyorum. Telefonlarına ulaşamıyorum. Siteyi devralan bir müteahhit toplantı yaparak 'bütün eksikleri ben gidereceğim tapularınızı ben vereceğim' diye...