20 / 05 / 2024

Tekirdağ Teski Scada ve Kriz Yönetim Merkezi

Tekirdağ Teski Scada ve Kriz Yönetim Merkezi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kriz Yönetim Merkezini ve SCADA sistemi hizmete girdi.

Tekirdağ Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı projeleri tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından verilen sunuma katıldı.

Tekirdağ Saray içmesuyu Tesisi'ne kavuştu!

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Tekirdağ Kumbağ yağmur suyu hattının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Teski tarafından planlanan Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi kanalizasyon ve kısmi yağmur suyu inşaatının temeli atıldı.

Tekirdağ Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor. Teski tarafından projelendirilen Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Tekirdağ Teski Scada ve Kriz Yönetim Merkezi Açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kriz Yönetim Merkezini ve SCADA sistemi hizmete girdi.

Tekirdağ Kozyörük kanalizasyonu TESKİ’nin 2016 yatırım programında!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük Mahallesi’ne yapılacak olan kanalizasyon, TESKİ’nin 2016 yatırım programı içerisine alındı.

Tekirdağ TESKİ binası mimari proje yarışması başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hizmet binası mimari proje yarışması düzenliyor. Projeye son başvuru tarihi 10 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Teski Tekirdağ'daki kuraklık ve iklim değişikliğini izleyecek!

Kuraklık ve İklim Değişikliği İnceleme Merkezi, Tekirdağ'da musluktan akan suyun içilebilir düzeye getirilerek su kaynaklarının bilinçli kullanımını ve sel gibi doğal afetlerin tahmin edilerek önlem alınmasını sağlayacak..

Tekirdağ'da bazalt ocağı projesi için halk toplantısı yapılacak!

Ayhanlar Yol Asfaltlama San. ve Tic. A.Ş. tarafından Tekirdağ İli, Muratlı İlçesi, Balabanlı Köyü'nde kurulacak Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi için halkın katılım toplantısı 8 Ekim 2013 tarihinde düzenelenecek...

Tekirdağ'da 8 adet arsa: 15 milyon TL!

Tekirdağ İli Velimeşe mevkiinde yer alan 8 adet arsanın toplam bedeli 15 milyon lira olarak belirlendi. Arsaların satışı kapalı ve açık teklif usulüyle 11 Ekim 2013 tarihinde satışa çıkacak....

Tekirdağ Macaristan treni ilk yoluna çıktı!

Tekirdağ'dan Avrupa'ya ilk elektrikli tren yola çıktı. Macaristan'a gidecek olan tren, Devlet Demir Yollarının 157. kuruluş yıl dönümünde törenle uğurlandı. Törene Binali Yıldırım ve Veysel Eroğlu canlı yayınla katıldı...

Real City Tekirdağ Evviva Evleri!

Real City Tekirdağ Evviva Evleri projesinde konut, otel, AVM, ofis alanları yer alıyor. Bulut İnşaat projesi Evviva Real City Tekirdağ projesinde satışların önümüzdeki Ekim ayında başlaması hedefleniyor...

Bulut İnşaat Eviva Tekirdağ projesini hayata geçiriyor!

Bulut İnşaat İstanbul dışı ilk yatırımını Tekirdağ'da gerçekleştirecek. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin bulunacağı projede daire fiyatları ise 91 bin 125 TL ile 177 bin 188 TL arasında değişiyor..

Tekirdağ Teski Scada ve Kriz Yönetim Merkezi Haberi

Tekirdağ Teski Scada ve Kriz Yönetim Merkezi

SCADA, suyun kontrolünü, sel taşkın takip sistemleri ve kritik noktalara yerleştirilecek vana-debimetre odaları ve krizlere tek merkezden elektronik olarak müdahaleyi sağlayacak.

TESKİ SCADA Sistemi ve Kriz Yönetim Merkezi’nin açılışı, düzenlenen törenle yapıldı. TESKİ Hizmet Binasında gerçekleştirilen açılış törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Oral Karakaya, Başkan Vekili Münür Karaevli, Belediye Meclis Üyesi Funda Serfice ve Halil İbrahim Yerlikaya, TEKPARK A.Ş. Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı, TESKİ Genel Müdür Yardımcıları İ. Feyzi Ünal, Dr. İbrahim İçöz, TESKİ Kurucu Genel Müdürü Prof. Dr. Sayın Halim Orta, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, daire başkanları ve davetliler katıldı.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, projenin detayları hakkında bilgi verdiği konuşmasında, “Bir insanın sadece 3 dakika havasız, 3 gün de susuz yaşayabileceği düşünüldüğünde, suyun önemi...