04 / 05 / 2024

Teknik Müşavirlik Hizmetleri

Teknik Müşavirlik Hizmetleri

İnşaat sektörünün istihdama katkısına bir kez daha vurgu yapan Hasan Rahvalı: Ülkemiz fasonculuktan ‘Teknik Müşavirlik Hizmetleri’ ile kurtarılabilir. Devletin Teknik Müşavirliklerine destek vermesi gerekir." dedi.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Güral tarafından kuruldu.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ali Evin ve Mehmet Akif Üzüm ortaklığında kuruldu.

Makkon Teknik Mühendislik Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makkon Teknik Mühendislik Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cengiz Yüksel tarafından kuruldu.

Mimoza Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimoza Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Mahmut Batmaz tarafından kuruldu.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Turner-Townsend Internatıonal Lımıted tarafından kuruldu.

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

A2 Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

A2 Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Atacan Kadıoğlu tarafından kuruldu.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Teknik Müşavirlik Hizmetleri Haberi

Teknik Müşavirlik Hizmetleri




Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı,   “Kadınların iş gücüne katılması ve KOBİ’lere desteğin yanı sıra, barış süreci de orta gelir tuzağının aşılmasında önemli olacak. Bölgeye yatırımların gelmesi, gelişmişlik farklarının giderilmesi açısından, barış süreci büyük önem taşıyor ”dedi.


2008 yılından itibaren kişi başı 10 bin dolar gelir düzeyine ulaşan Türkiye’nin, daha sonraki yıllarda bu gelir düzeyinin ötesine geçememesini, orta gelir tuzağı olarak adlandırılan bu durumu Türkiye’nin nasıl aşacağının konuşulduğu panelde Hasan Rahvalı barış sürecinin önemine dikkat çekti.


Rahvalı: “Bölgeler arası gelir düzeyi farklılıklarının aşılmasında barış sürecinin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Orada yatırımcılar için güvenli ortamın sağlanması ve ekonomik faaliyetlerin hızlanması önem kazanıyor. Bölge...