10 / 05 / 2024

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir projesi

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir projesi

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir Alsancak'ta 1.6 milyarlık proje geliştirecek. 47 bin metrekarelik arsada konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezini kapsayan karma bir proje planlanıyor. Projede satışlara 2018'in ilk çeyreğinde başlanacağı açıklandı...

Oniks Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oniks Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Ünal tarafından kuruldu.

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Kabadayı Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabadayı Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Kabadayı tarafından kuruldu.

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çiçek tarafından kuruldu.

İz Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yıldırım tarafından kuruldu.

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sırdaş tarafından kuruldu.

Kağan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Veysel Arslan tarafından kuruldu.

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Gökhan Doğan ve Hamza Bölek ortaklığında kuruldu.

Ervan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ervan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de İnci Demir tarafından kuruldu.

Etki Teknik Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etki Teknik Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Emre Çerçi tarafından kuruldu.

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berkant Akalın tarafından kuruldu.

Smart Bilimsel Ve Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Bilimsel Ve Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Volkan Keser tarafından kuruldu. 

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir projesi Haberi

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir projesi

Emlak Konut GYO’nun, İzmir Alsancak’taki iki ayrı parselden oluşan yaklaşık 47 dönümlük arazisi için haziran ayında açtığı arsa karşılığı gelir paylaşım ihalesini bir milyar 672 milyon liralık hasılat karşılığı ve yüzde 35 idare payı taahhüdü ile kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından biri olan Halk GYO ile güç birliğine gitti. Emlak Konut GYO’nun Alsancak’ta hayata geçecek olan karma projeden elde edilecek hasılatın en az 585.2 milyon lirası Emlak Konut GYO’ya aktarılacak.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, EMLAK Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesindeki 47 dönümlük arazisi için haziran ayında açtığı arsa karşılığı gelir paylaşım ihalesini 1.6 milyar liralık hasılat karşılığı ve yüzde 35 idare payı taahhüdü ile kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün önemli oyunculanndan biri olan Halk GYO ile...