05 / 05 / 2024

Tekno Ray Solar

Tekno Ray Solar

Yingli Solar Türkiye ve Tekno Ray Solar 2014 yılında gerçekleştirilecek güneş enerjisi projeleri için toplamda 30 MW büyüklüğünde bir satış protokolüne imza attı. İlk güneş enerjisi paneli satış anlaşması oldu...

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenler'de 50 bin TL'ye yapıldı.

Tekno İstanbul Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekno İstanbul Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 30 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Burak Kurtuldu tarafından kuruldu.

EDS Solar Kiremit ile çatılar yüzde 25 daha fazla elektrik üretecek!

İsviçre markası EDS Solar Kiremit ile Gül Çatı İnşaat'ın işbirliği Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen toplantıyla anlatıldı. 

Teknik Ray İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Ray İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Aydın, Muhammed Burak Sezgin ve Mustafa Atlı ortaklığında kuruldu. 

Kıray Yapı İnşaat Taahhüt Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıray Yapı İnşaat Taahhüt Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kıray tarafından kuruldu. 

Ankara-Sivas YHT için ilk ray serimi 25 Mart'ta!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Ankara-Sivas YHT Projesi ile ilgili duyuru yaptı. Projenin ilk ray serimi için 25 Mart Pazar günü tören düzenlenecek...

Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gidiş-geliş 26 kilometre uzunluğa sahip olan Konak Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı. 

Has Ray Demiryolları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Ray Demiryolları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mityettin Görentaş ve Selim Öz tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Ekim 2017'de kuruldu.

Tekno Enternasyonal Mühendislik Ve İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Enternasyonal Mühendislik Ve İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi A. Hattab Hashım Nasrawı ve Raad R. Halol Alsawadı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güray İnşaat Sheraton Residence satılık!

Sheraton Residence projesi Güray İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir Esenyurt bölgesinde hayata geçirildi. Projede daire, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Erkenek Tüneli'ne Tekno Maccaferri imzası!

İnşaat ve alt yapı sektöründe faaliyet gösteren Tekno Maccaferri, Doğu Anadolu'yu Malatya üzerinden Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Erkenek Tünel portallarında, Terramesh Sistem duvar uygulamasını hayata geçirdi.

Tekno Ray Solar Haberi

Tekno Ray Solar

Yingli Solar Türkiye ve Tekno Ray Solar 2014 yılında gerçekleştirilecek güneş enerjisi projeleri için toplamda 30 MW büyüklüğünde bir satış protokolüne imza attı. Protokol, ICCI 2014 Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek ilk güneş enerjisi paneli satış anlaşması oldu.


Yingli Solar Türkiye ve Tekno Ray Solar, ICCI 2014 – 20’nci Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında 30 MW büyüklüğünde bir güneş paneli satış protokolüne imza attı. Türkiye’de güneş enerjisi sektörünün en önemli oyuncusu haline gelen Tekno Ray Solar ile dünya güneş paneli pazar lideri konumunu iki yıldır sürdüren Yingli Solar Türkiye arasında imzalanan protokol, 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek lisanssız elektrik üretimi projeleri için bir ön satış anlaşması olma özelliğini taşıyor.


ICCI 2014 Fuarı kapsamında güneş enerjisi alanında imzalanacak ilk anlaşmada iki şirketin...