07 / 07 / 2024

Tekno Vinç depoları

Tekno Vinç depoları

Tekno Kule Vinç Grubu, Manitowoc çatısı altındaki POTAIN kule vinçlerin, satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütüyor. Firmanın 2014 yılının verimli geçirdiğini belirten Sinan Türeyen, "satış ve kiralamada talebin beklenenin üzerinde" dedi.

Bvk Vinç Kiralama Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvk Vinç Kiralama Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Aksüs ve Rüveyda Balcı ortaklığında kuruldu. 

Derin Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Arda ve Orhan Derin tarafından kuruldu. 

Maaşını alamayan inşaat işçisi vinçle binaları yıktı!

İngiltere'de bir inşaat çalışanı, parasını alamadığı gerekçesiyle yaptığı binaları vinçle yıkan inşaat işçisini konuşuyor... Gelecek hafta evlere taşınmayı hayal eden aileler hayal kırıklığına uğrarken, adamın sadece yapımında çalıştığı 5 binayı yıktığı belirtildi.

Ses Vinç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ses Vinç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Emre Eligül, Mahmut Mağat ve Selahattin Ebrem ortaklığında kuruldu. 

Çağlar61 Vinç Ve Platform Hizmetleri Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar61 Vinç Ve Platform Hizmetleri Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe 'de 100 bin TL sermaye bedeliyle Bahadır Alaçam ile Çağlar Günaydın tarafından kuruldu. 

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Muhammet    Korkmaz tarafından kuruldu.

Tekno İstanbul Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekno İstanbul Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 30 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Burak Kurtuldu tarafından kuruldu.

AKM-Kızılay metro inşaatında vinç kazası!

Maltepe'de, Ankara Garı arkasında inşaatı devam eden AKM-Kızılay metrosu gar istasyonu inşaatındaki vinç, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi...

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Özkan tarafından kuruldu.

Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanca Vinç Makine İnşaat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Koyun tarafından kuruldu. 

Araz Vinç Nakliyat ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araz Vinç Nakliyat ve İnşaat Limited Şirketi Abdurrahman Araz tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Tekno Vinç depoları Haberi

Tekno Vinç depoları

Özellikle kentsel dönüşüm sebebiyle bu yıl itibarıyla satışta ve kiralamada artış beklediğini söyleyen TeknoVinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, 'Teni yatırımlar konusuna değinecek olursak, kule vinçlerin nakliyesi zor ve pahalı bir operasyon. Bir vinç için sekiz tır gerekebiliyor. Bu yüzden İstanbul'daki merkez depomuzdan Ankara'nın doğusundaki herhangi bir yere vinç kiralamak uygun değil" dedi. Bu sebeple bölgesel anlamda vinçlerin depolandığı ve servis hizmetlerinin verileceği depolar kurmayı hedeflediklerini aktaran Türeyen, "Ankara'daki depomuz 2015 yılı itibarıyla faaliyete geçecek. İlerleyen yıllarda; İzmir, Antalya, Adana ve Gaziantep merkezlerimiz hizmete girecek" diye konuştu. 


Firmanın 2014 yılım verimli geçirdiğini dile getiren Sinan Türeyen, satışta ve kiralamada talebin beklenenin üzerinde seyrettiğini söyledi. Özellikle kiralamada doluluk oranlarının senelik bazda yüzde 95'in altına düşmediğini belirten Türeyen, "Geleneksel konut inşaatlarının yanı sıra...