07 / 05 / 2024

Teknoloji ürünleri ithalat

Teknoloji ürünleri ithalat

Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, 2013’ ün üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25, 5 büyüyerek 8, 2 milyar liralık ciroya ulaş tı...

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşahir’de 750.000,00 TL sermaye bedeli ile Veysi Gökçek tarafından kuruldu.

Dik Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dik Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Razman Dzhabraılov tarafından kuruldu.

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te  bin TL sermaye bedeli ile Gülken Subaşı tarafından kuruldu.

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Beymen.com’da teknoloji ürünlerinde sepette yüzde 15 indirim fırsatı. İşte 22 Eylül 2022 Beymen indirimli fiyat listesi

Bilinen teknoloji mağazaları ve onların internet siteleri ile yarışır kampanyasıyla Beymen.com cazip fiyatlar sunuyor. Ürün çeşitliliği ve cazip fiyat avantajları sunan Beymen.com teknoloji mağazasına bakmakta fayda var. İşte Beymen.com indirimli teknoloji ürünleri fiyat listesi

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Saçları koruyan teknoloji! İşte Dyson saç bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Dyson, ürettiği inovatif ve teknoloji harikası ürünleri ile beklentileri en üst seviyeye çıkarmaya devam ediyor. Saç kurutma, düzleştirici ve şekillendirici ürünleri ile kullanıcıların favorisi olan Dyson’ın modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Ergök Teknoloji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergök Teknoloji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Levent Ataer tarafından kuruldu.

Teknoloji ürünleri ithalat Haberi

Teknoloji ürünleri ithalat

Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, 2013’ün üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25,5 büyüyerek 8,2 milyar liralık ciroya ulaştı.


GfK TEMAX Türkiye 2013 üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, üçüncü çeyrekte de büyümeye devam etti. Tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25,5'lik büyüme ile 8,2 milyar liralık ciro elde etti. Üçüncü çeyrekte, okulların açılması ve bayram tatilleri, pazarın dinamizmine katkı sağladı. Söz konusu pazar, geçen yıla göre adet bazında da yüzde 6,5 büyüdü.


Üçüncü çeyrek boyunca, sırasıyla telekom (Telco), bilişim teknolojileri (IT), ofis ekipmanları ve sarf malzemeleri (OE), büyük beyaz eşya (BBE), küçük ev aletleri (KEA) ve tüketici elektroniği (CE) pozitif büyüme oranları sergilerken, görüntüleme (foto) sektörü cirosal olarak bir önceki döneme oranla...