07 / 05 / 2024

Teknoloji ürünleri pazarı

Teknoloji ürünleri pazarı

Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, 2013’ ün üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25, 5 büyüyerek 8, 2 milyar liralık ciroya ulaş tı...

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Beymen.com’da teknoloji ürünlerinde sepette yüzde 15 indirim fırsatı. İşte 22 Eylül 2022 Beymen indirimli fiyat listesi

Bilinen teknoloji mağazaları ve onların internet siteleri ile yarışır kampanyasıyla Beymen.com cazip fiyatlar sunuyor. Ürün çeşitliliği ve cazip fiyat avantajları sunan Beymen.com teknoloji mağazasına bakmakta fayda var. İşte Beymen.com indirimli teknoloji ürünleri fiyat listesi

Saçları koruyan teknoloji! İşte Dyson saç bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Dyson, ürettiği inovatif ve teknoloji harikası ürünleri ile beklentileri en üst seviyeye çıkarmaya devam ediyor. Saç kurutma, düzleştirici ve şekillendirici ürünleri ile kullanıcıların favorisi olan Dyson’ın modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Ergök Teknoloji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergök Teknoloji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Levent Ataer tarafından kuruldu.

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Naimo Turizm Ve Teknoloji Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Naimo Turizm Ve Teknoloji Ürünleri Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Karakoç tarafından Pendik'te kuruldu.

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki dükkanlar kiraya veriliyor!

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki 105 adet dükkan, 1 adet esnaf lokantası, 4 adet çay ocağı ve 1 adet tuvalet kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 8-9 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak....

Avos Mühendislik Mekanik İnşaat Medikal Ve Teknoloji Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avos Mühendislik Mekanik İnşaat Medikal Ve Teknoloji Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017'de kuruldu.

Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik’te levrek tesisi aldı!

ABD pazarına göz diken Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik Cumhuriyeti’nde levrek tesisi aldı. Tesise ilk yavruları koyan Kılıç, buradan Kuzey ve Güney Amerika’ya ihracat yapmayı planlıyor.

İnşaat sektöründe erkekler teknoloji ürünleri alımında öne çıkıyor!

Avansas.com’un gerçekleştirdiği araştırma sonucuna göre sağlık sektöründeki kadınlar, inşaat sektöründe ise erkekler teknoloji ürünleri satın alımında öne çıkıyor.

Ariston Thermo Group ürünleri 10 farklı ülkede sergiliyor!

Ariston Thermo Group, sektör profesyonellerine Türkiye pazarında satışa sunulan tüm ürünleri dünyanın 10 farklı ülkesindeki 23 fabrikasına düzenlediği teknik gezilerle tanıtıyor.

Mekan34 Yapı Bilişim Teknoloji Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekan34 Yapı Bilişim Teknoloji Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Tayfun Mısırcı, Özcan Mısırcı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bahadır Kayan: Kaleseramik ürünleri ilhamımız insan konsepti taşıyor!

Çanakkale Seramik, İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı.

Teknoloji ürünleri pazarı Haberi

Teknoloji ürünleri pazarı

Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, 2013’ün üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25,5 büyüyerek 8,2 milyar liralık ciroya ulaştı.


GfK TEMAX Türkiye 2013 üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, üçüncü çeyrekte de büyümeye devam etti. Tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25,5'lik büyüme ile 8,2 milyar liralık ciro elde etti. Üçüncü çeyrekte, okulların açılması ve bayram tatilleri, pazarın dinamizmine katkı sağladı. Söz konusu pazar, geçen yıla göre adet bazında da yüzde 6,5 büyüdü.


Üçüncü çeyrek boyunca, sırasıyla telekom (Telco), bilişim teknolojileri (IT), ofis ekipmanları ve sarf malzemeleri (OE), büyük beyaz eşya (BBE), küçük ev aletleri (KEA) ve tüketici elektroniği (CE) pozitif büyüme oranları sergilerken, görüntüleme (foto) sektörü cirosal olarak bir önceki döneme oranla...