01 / 05 / 2024

teknolojik banyo aletleri

teknolojik banyo aletleri

Teknolojinin uğradığı son durak banyolar oldu. Akıllı klozetler, bluetooth bağlantısına sahip olan duş başlıklarıyla en akıllı banyolar hayatımızdaki yerini almaya başladı.

Çok satan mutfak aletleri akıllı çıktı! Amazon Türkiye 7 Ekim 2022 fiyat listesi 

e-ticaret platformu Amazon'un Türkiye pazarında en çok satan mutfak aletleri teknolojik özellikleriyle öne çıktı. Çok satanların özellikleri ve fiyatları şöyle...

Bu hafta ŞOK Markete hangi elektrikli küçük ev aletleri geliyor? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

ŞOK Markete bu hafta gelecek teknolojik ve elektrikli küçük ev aletleri belli oldu. Peki, bu hafta ŞOK markete hangi teknolojik ve elektrikli ev ürünleri geliyor? Zincir markette teknolojik ürünler ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

GROHE teknolojiyi banyo ve mutfaklara taşıyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Teknolojik banyoların öncüsü GROHE fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri tahvil ihracı SPK onayını yayınladı!

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arzum Elektrikli Ev Aletleri tahvil ihracı SPK onayını yayınladı.

İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri finansal tabloları hakkında açıklama yaptı.

Elegance banyo serisi, zamansız bir banyo tasarımı sunuyor!

Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor.

Cem Tolga Gürkanlı: Karadeniz'e teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı!

Deniz Ekolojisi Uzmanı Cem Tolga Gürkanlı, 20'den fazla ülkede 160 milyon insanın Karadeniz'i kirlettiğini, bu durumun artarak süreceğini belirterek, "Karadeniz için acilen teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı" dedi

Cem Tolga Gürkanlı: Trabzon'a teknolojik arıtma tesisi kurulmalı!

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ekolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Cem Tolga Gürkanlı, Karadeniz'de görülen kirliliğin kontrol altına alınabilmesi için yeni ve teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı dedi.

Creavit Fresh banyo mobilyası ile banyolara yaz dopingi!

Banyo modasının öncüsü Creavit’ten tazeleyen, yenileyen, zindelik veren, hayat dolu banyolar için yepyeni bir banyo mobilyası geliyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri ihraç ettiği tahvilin faiz ödemesini yaptı!

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklamaya göre Arzum Elektrikli Ev Aletleri ihraç ettiği tahvilin faiz ödemesini yaptı.

teknolojik banyo aletleri Haberi

teknolojik banyo aletleri

Teknolojinin sağladığı faydalar artık hayatımızın her anında hissediliyor. İşte, evde veya yolda teknolojiyi kullanarak hayatımız oldukça kolaylaşıyor. Teknolojinin her geçen gün ağırlığını arttığı alanlardan biri de banyolarımız. Her yıl yaklaşık 900 milyon lira banyo malzemelerine harcanan Türkiye’de yaşayanlar, banyolar için geliştirilen teknolojiler de yakından takip ediyor. Akıllı klozetler, müzik çalan duş başlıkları veya tasarruflu sağlayan musluklar derken banyo için geliştirilen birçok teknoloji ürünü mağazalarda dikkat çekiyor. Bu ürünlerin tek bir amacı var. Bu amaç da kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak. Bu hafta banyolar için geliştirilen teknolojileri bir araya getirdik.


Klozette su sıcaklığını ayarlıyor

VİTRA’nın, kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, son dönemlerin en çok ilgi çeken banyo ürünlerinden. V-care, ayarlanabilir su sıcaklığı, her kullanımdan sonra kendini temizleyen taharet borusu, farklı yıkama seçenekleri,...