05 / 05 / 2024

TeknoSA 60 mağazası

TeknoSA 60 mağazası

TeknoSA, İstanbul'da 60'ıncı mağazasını açtı Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı.

Atasay Almanya'da 60 mağaza açacak!

Atasay, Almanya’daki ilk mağazasını Eylül ayında açmaya hazırlanıyor. Atasay, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Almanya’da 60 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Marks and Spencer 60 mağazasını kapatacak!

İngiliz Marks and Spencer (M&S) İngiltere’de ve uluslararası operasyonlarında 5 yıl içerisinde 60 mağazasını kapatma kararı aldığını açıkladı

IKEA Antalya'da yeni mağazasını açacak!

Ekonomiye moral vermek için harekete geçen IKEA Türkiye, 2018’de başlayacağı yatırımı bu yıla çekti. Şirket, 60 milyonluk yatırımla Antalya’da yeni bir IKEA mağazası açmak için kolları sıvadı.

TeknoSA 76 mağazasını kapatacak!

300’e yakın mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın tüketici elektroniği perakendecisi TeknoSA’nın, yeniden yapılanma kapsamında 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

TeknoSA İstanbul'da 60. mağazasını açtı!

TeknoSA, İstanbul'da 60'ıncı mağazasını açtı Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı.

Teknosa Balıkesir'de 7. mağazasını açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, Balıkesir'deki yedinci mağazasını Edremit Novada AVM'de açtı. Şirket, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

English Home yeni mağazasını Moda'da açtı!

Türkiye'de 60 şehirde 246 mağazıyla faaliyet gösteren English Home, yeni mağazasını sürpriz kampanyalarla Moda'da açtı. English Home, yeni mağazasıyla ve açılışa özel indirimlerle İstanbullular tarafından yoğun ilgi gördü.

TeknoSA Adapazarı'nda 2'nci mağazasını açtı!

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasını açtı!

Yapılan açıklamaya göre "Herkes için Teknoloji" sloganıyla yatırımlarını sürdüren şirket, Türkiye genelinde büyümesine devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde mağaza ağını genişleten TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

TeknoSA 60 mağazası Haberi

TeknoSA 60 mağazası

TeknoSA, İstanbul'da 60'ıncı mağazasını açtı Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.İstanbul'daki 59'uncu mağazasını Tuzla Viaport Marin'de açan TeknoSA, toplam 184 metrekarelik alanda en son teknoloji ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Viaport Venezia AVM'de açılan toplam 1000 metrekarenin üzerinde satış alanına sahip TeknoSA Exxtra mağazasında ise; elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar birçok ürün ile İstanbullu tüketicilere hizmet verilecek. TeknoSA'mn halen 81 ilde mağazası...