07 / 05 / 2024

TeknoSA antalya mağazası

TeknoSA antalya mağazası

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin liderlerinden olan TeknoSA, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

IKEA Antalya'da yeni mağazasını açacak!

Ekonomiye moral vermek için harekete geçen IKEA Türkiye, 2018’de başlayacağı yatırımı bu yıla çekti. Şirket, 60 milyonluk yatırımla Antalya’da yeni bir IKEA mağazası açmak için kolları sıvadı.

TeknoSA 76 mağazasını kapatacak!

300’e yakın mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın tüketici elektroniği perakendecisi TeknoSA’nın, yeniden yapılanma kapsamında 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası Antalya'da hizmete girdi!

GGG Güvençoğlu aile şirketi Antalya’da bir yatırıma daha imza attı ve görkemli bir açılışla GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası hizmete girdi

AVVA, ÖzdilekPark Antalya mağaza açıyor!

AVVA, ÖzdilekPark Antalya’da açacağı mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya mağazası ile birlikte Antalya’daki 2. mağazasına kavuşacak olan marka, 2016 yılında 17 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

TeknoSA İstanbul'da 60. mağazasını açtı!

TeknoSA, İstanbul'da 60'ıncı mağazasını açtı Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı.

Teknosa Balıkesir'de 7. mağazasını açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, Balıkesir'deki yedinci mağazasını Edremit Novada AVM'de açtı. Şirket, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

TeknoSA antalya mağazası Haberi

TeknoSA antalya mağazası

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Şirket, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.


TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayının ilk mağazasını kısa bir süre önce Bursa'ya açan TeknoSA, Aydın'daki 8'inci mağazasını Nazilli Bamboo AVM'de, Antalya'daki 9'uncu mağazasını Manavgat Novada'da, İstanbul'daki 57'inci mağazasını Extra konseptiyle Eyüp Axis'te, 58'inci mağazasını ise Exxtra konseptiyle Ümraniye Modern East AVM'de açtı.


 TeknoSA, 300'e yakın mağazası ve teknosa.com ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanını teknolojiyle buluşturuyor.


AA



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Teknoloji perakende zinciri Teknosa, ‘Herkes için Teknoloji’ felsefesiyle mağaza yatırımlarını sürdürüyor.


Firma, bir hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye’de açtığı 4 mağazayla tüketiciye her zaman en yakın lokasyon olmaya ve teknolojiyi daha erişilebilir...