03 / 05 / 2024

TeknoSA denizli mağazası

TeknoSA denizli mağazası

TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

TeknoSA 76 mağazasını kapatacak!

300’e yakın mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın tüketici elektroniği perakendecisi TeknoSA’nın, yeniden yapılanma kapsamında 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

İhlas Evim 70. mağazasını Denizli’de açtı!

İhlas Evim, 70. mağazasını Denizli’de açtı. İhlas Evim Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Raci Arvas, İhlas Evim’in 2015 yılı içinde kurulduğunu ve kısa sürede büyüme gösterdiğini belirtti.

Beğendik, 10 Tesco Kipa mağazasını satın aldı!

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

TeknoSA İstanbul'da 60. mağazasını açtı!

TeknoSA, İstanbul'da 60'ıncı mağazasını açtı Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı.

Teknosa Balıkesir'de 7. mağazasını açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, Balıkesir'deki yedinci mağazasını Edremit Novada AVM'de açtı. Şirket, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

TeknoSA Adapazarı'nda 2'nci mağazasını açtı!

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Pekdemir Alışveriş Mağazaları 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı!

Denizli’de 35 yıldır hizmet veren Pekdemir Alışveriş Mağazaları, 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı. Cemal Pekdemir, Çanakkale’de açacakları Boyner Mağazası’nın haberini ilk kez Denizli Gazetesi ve DRT Denizli’ye açıkladı.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasını açtı!

Yapılan açıklamaya göre "Herkes için Teknoloji" sloganıyla yatırımlarını sürdüren şirket, Türkiye genelinde büyümesine devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde mağaza ağını genişleten TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Teknosa yeni mağazalarla büyüyor!

TEKNOSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de mağaza açtı. Yalova’daki üçüncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan TeknoSA, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek.

TeknoSA denizli mağazası Haberi

TeknoSA denizli mağazası

TeknoSA, Denizli'de 2'nci, Hatay'da ise 4'üncü mağazasını açtı.


Şirket açıklamasına göre, mağaza yatırımlarını sürdüren TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.


Denizli ve Hatay'da aynı gün açtığı 2 yeni mağaza ile teknolojiyi herkes için erişilebilir kılmayı hedefleyen şirket, teknoloji ürün ve hizmet çözümlerinde tek adres olma anlayışıyla yoluna devam ediyor. Türkiye'nin en yaygın teknoloji marketi TeknoSA, yaygın mağaza ağı ve teknosa.com ile Türkiye'nin her yerini teknolojiyle ve kesintisiz hizmetle buluşturmayı sürdürecek.


AA




Bu haber Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Türkiye’nin en yaygın teknoloji perakende şirketlerinden TeknoSA, bir günde 2 mağaza birden açtı. Denizli’deki ikinci, Hatay’daki dördüncü mağazasını hizmete açan TeknoSA, yeni mağazalarında akıllı telefonlardan küçük...