22 / 05 / 2024

teknosa metrogarden avm mağazası

teknosa metrogarden avm mağazası

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Sport in Street Metrogarden AVM'de açıldı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.

TeknoSA İzmir'deki 22'nci Point AVM'de açtı!

Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış mağaza ağı ve teknosa.com ile tüketicileri son model teknolojik ürünlerle buluşturan TeknoSA, İzmir'deki 22'nci mağazasının açılışını Bornova'daki Point AVM'de yaptı.

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

Sur Yapı 2 AVM projesini hizmete açtı!

AVM sektöründe hızla yükselmeye devam eden Sur Yapı iki AVM projesini hizmete açtı. Axis projesini Kağıthane'de, Hayat Holding iş birliğiyle gerçekleştiren Sur Yapı ikinci projesi olan Metrogarden AVM'yi Ümraniye de inşa etti.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

teknosa metrogarden avm mağazası Haberi

teknosa metrogarden avm mağazası


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

İstanbul’daki 62’inci mağazasını Çekmeköy Metrogarden’da açan TeknoSA, toplam 317 metrekarelik alanda İstanbullu tüketicilerine hizmet veriyor. Mağazada beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, son model teknolojik ürünlerden bilişim ve donanım ürünlerine kadar yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü bulunuyor.

Açtığı mağazalarla Türkiye’nin dört bir yanına teknoloji götüren TeknoSA, Tokat’ın 4’üncü mağazasını Erbaa’da açtı. TeknoSA Erbaa mağazası toplam 273 metrekarelik alanda en son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.



Tüm kanallarda hızlı büyümesini sürdüren TeknoSA, Türkiye’nin 79 ilindeki 307 mağazası ve www.teknosa.com web sitesi ile faaliyet gösteriyor. Çok kısa bir süre sonra mağazalarını Türkiye’nin 81 iline yaymaya hazırlanan TeknoSA, 2014 yılında mevcut mağaza...