17 / 05 / 2024

TeknoSA Metrogarden

TeknoSA Metrogarden

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

TeknoSA Metrogarden AVM ve Tokat Erbaa'da mağaza açtı!

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307’ye çıkardı.

Teknosa İzmir'de 3 mağaza daha açacak!

Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan şirketin büyüme hedefleri, yeni açılacak olan mağazalar ve sosyal sorumluk projelerini Swissotel Büyük Efes'te düzenlenen toplantıda anlattı.

TeknoSA İzmit Symbol AVM'de mağaza açtı!

TeknoSA, İzmit'teki beşinci mağazasını İzmit Symbol AVM'de açtı.81 ilde tüketicilere hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

TeknoSA Adapazarı'nda 2'nci mağazasını açtı!

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Teknosa 2015 yılı sonuna kadar 29 mağaza açacak!

Bülent Gürcan liderliğinde yola çıkan Teknosa, mobil operatör ve online satışla büyümeyi planlıyor. Şirket bu yıl 45 milyon dolarlık yatırım yapacak.

TeknoSA Çanakkale 17 Burda'da yeni mağaza açtı!

TeknoSA, Türkiye'nin dört bir yanına teknoloji götürmek için çıktığı yolda mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Çanakkale'deki üçüncü mağaza olan 17 Burda AVM'deki TeknoSA'nın açılışı yapıldı.

TeknoSA, İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, İzmir 'deki 21'inci mağazasını, Eşrefpaşa Yağhaneler'de hizmete giren İzmir Park Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazada birçok ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Sinpaş'tan ev alana Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki!

Sinpaş Yapı, 16 – 31 Ocak tarihleri arasında Ankara’daki Altınoran, İstanbul’daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki veriyor.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasını açtı!

Yapılan açıklamaya göre "Herkes için Teknoloji" sloganıyla yatırımlarını sürdüren şirket, Türkiye genelinde büyümesine devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde mağaza ağını genişleten TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Teknosa yeni mağazalarla büyüyor!

TEKNOSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de mağaza açtı. Yalova’daki üçüncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan TeknoSA, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Teknosa'dan Elazığ ve Yalova'ya mağaza!

Teknoloji perakende zinciri Teknosa bu yılı, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı iki mağazayla kapatacak...

Teknosa'dan iki yeni mağaza!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü firmalarından Teknosa, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Teknosa' nın yeni mağazaları Elazığ ve Yalova' da açılacak. Mağazanın 300' e yakın şubesi bulunuyor.

TeknoSA Metrogarden Haberi

TeknoSA Metrogarden


Teknosa İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa'da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307'ye yükseltti. Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 79 ilindeki yaygın mağaza ağı bulunan TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa'da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307'ye çıkardı. İstanbul'daki 62. mağazasını Çekmeköy Metrogarden'da açan TeknoSA, toplam 317 metrekarelik alanda İstanbullu tüketicilerine hizmet veriyor. Mağazada beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, en son çıkan teknolojik ürünlerden bilişim ve donanım ürünlerine kadar yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü bulunuyor. TeknoSA, Tokat'ın 4. mağazasını da Erbaa'da açtı. TeknoSA Erbaa mağazası toplam 273 metrekarelik alanda teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor. Tüm kanallarda hızlı büyümesini sürdüren TeknoSA,...