06 / 05 / 2024

TeknoVinç Potain

TeknoVinç Potain

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Büyükyalı İstanbul'a Teknovinç imzası!

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 238 bin 20 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde 12 adet POTAIN kule vinç ve 10 adet STROS dış cephe personel ve malzeme asansörü hizmet veriyor. 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca tepesinde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 225 metreye kadar ulaşarak betonarme yapısını tamamladı.

Maltepe Piazza POTAIN Kule Vinç ile tamamlandı!

Rönesans Gayrimenkul’ün 42 bin metrekare alan üzerinde Maltepe’de yükselen Piazza Karma Kullanım Projesi, projenin özel ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenen 5 farklı model POTAIN Kule Vinç ile tamamlandı.

İstanbul Büyükyalı Projesi, Teknoviç'le anlaştı!

Zeytinburnu Kazlıçeşme’de inşa edilen İstanbul Büyükyalı Projesi’nde, toplam 15 adet POTAIN kule vinç ve 14 adet STROS dış cephe personel ve malzeme asansörü hizmet verecek.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 128 metreye ulaştı!

Çamlıca Tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 128 metreye kadar ulaştı

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi'nde faaliyetler hız kesmiyor!

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, depolama üssü olarak tanımladığı ve sektörde çığır açan TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi’nde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Vadistanbul 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor!

Ayazağa’da toplam 424 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen ve toplam 3 farklı etaptan oluşan VADİSTANBUL, 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor.

TeknoVinç kiralama parkını büyüttü!

TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti. TeknoVinç, toplam 20 adet Potain kule vinci filosuna ekleyerek makine sayısını 200’e çıkardı.

TeknoVinç makine sayısını 200’e çıkardı!

Türkiye’de ilk kez 1994 yılında profesyonel kule vinç kiralama operasyonunu başlatan TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti.

TeknoVinç CCS inşaat sektörüyle tanışacak!

TeknoVinç, iş ortaklığını yürüttüğü Potain tarafından geliştirilen yeni nesil ve gelişmiş kule vinç kontrol sistemi olan CCS’yi ( Crane Control System ), Türkiye inşaat sektörü ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

Maltepe Rönesans Karma Projesi'ne TeknoVinç imzası!

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Antalya Expo 2016 Kulesi'nin çözüm ortağı Teknovinç!

TeknoVinç, Türkiye'nin Eyfel’i olarak adlandırılan ve Antalya’nın kalıcı sembolü olması planlanan EXPO 2016 Kulesi’nin yapımında, sıra dışı bir çalışmaya daha imza attı.

TeknoVinç Potain Haberi

TeknoVinç Potain

POTAIN kule vinçlerin ve STROS dış cephe malzeme ve personel asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 30 yıldır yürütmekte olan TeknoVinç, Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında, 4’ü farklı modelden oluşan toplam 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor. Projede, 2 adet MCT 178, 1 adet MCT 205, 1 adet MC 205B ve 1 adet MCT 88 model kule vinç aktif olarak hizmet veriyor.


Haziran 2015 tarihinde başlanarak peyder pey devreye alınan kule vinçler, AVM ve konut bloğunun inşasında projeye destek veriyor. Rönesans Karma Projesinde yer alan 3 adet Potain kule vinç, hiçbir yatay ankraj bağlantısı olmadan serbest yükseklikte (h=67,6m) projeye entegre edilerek, zaman ve maliyetten tasarruf edilmesini sağlıyor.


Kule vinç mühendisliği hizmeti konusunda Türkiye’de birçok ilke imza atan...