21 / 05 / 2024

tekstil bankası gayrimenkul satışı

tekstil bankası gayrimenkul satışı

Tekstil Bankası 76,5 milyon TL'ye sattığı genel müdürlük binasından elde ettiği karının yüzde 75'lik kısmını özkaynaklar altında özel bir fon hesabına alarak gerektiğinde ilerde yapılacak sermaye artırım işlemlerinde sermayeye eklenmesi için kullanacak.

Adilhan Otomotiv Tekstil Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Otomotiv Tekstil Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Moda Print Tekstil Baskı Gayrimenkul Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Moda Print Tekstil Baskı Gayrimenkul Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Elif Geçgin tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası gayrimenkul satış ilanları ilangovtr’de!

Basın İlan Kurumu ve Ziraat Bankası AŞ arasında yapılan işbirliği sonucunda Banka’ya ait gayrimenkullerin satışına ilişkin ilanlar Türkiye’nin ilan portalı "ilangov.tr’de"  yayınlanmaya başladı.

Nursan Turizm Tekstil ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nursan Turizm Tekstil ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Saruhanoğulları tarafından kuruldu.

Jakarta Export Tekstil Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Jakarta Export Tekstil Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Robert Sekeres tarafından kuruldu.

Özalternatif Gayrimenkul Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özalternatif Gayrimenkul Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özbakır ve Zeynel Özbakır tarafından kuruldu. 

Seecglobal Gayrimenkul Tekstil Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seecglobal Gayrimenkul Tekstil Yatırım Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 433 bin 835 TL sermaye bedeli ile bugün Hüseyin Gül Eda Çelebi tarafından kuruldu.

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vision Property Gayrimenkul Tekstil ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mine Köybaşı tarafından kuruldu.

Alya Matbaa Turizm Organizasyon Gayrimenkul Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Matbaa Turizm Organizasyon Gayrimenkul Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yanık tarafından kuruldu.

GZL Gayrimenkul Tekstil Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GZL Gayrimenkul Tekstil Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sait Gözala tarafından kuruldu.

MSA Madencilik Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSA Madencilik Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Azun tarafından kuruldu.

EA Otomobil Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

EA Otomobil Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Yılmaz tarafından kuruldu.    

Türkiye Finans Bankası'ndan banka gayrimenkulü konut finansmanı!

Türkiye Finans Bankası Banka Gayrimenkulü Konut Finansmanı kampanyası kapsamında yüzde 0.99 kar payı oranı kullandırıyor...

tekstil bankası gayrimenkul satışı Haberi

tekstil bankası gayrimenkul satışı


Tekstil Bankası'ndan yapılan açıklama şöyle:


Bankamız Yönetim Kurulu'nun 23/09/2013 tarihli toplantısında;


Genel Müdürlük Binası satışı ile ilgili Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre hesaplanan 76.487.712,33 TL satış karının %75'lik kısmının 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 5/1-e maddesinde yer alan istisna hükümleri uyarınca, mevzuatta belirlenen süre içerisinde, özkaynaklar altında özel bir fon hesabına alınmasına ve gerektiğinde ilerde yapılacak sermaye artırım işlemlerinde sermayeye eklenmesine,


karar...