30 / 04 / 2024

Tekzen ankara mağazası açılış

Tekzen ankara mağazası açılış

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

Atasun Optik 200’üncü mağazasını açtı!

Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağaza, Ankara Bilkent Center AVM’de açıldı.

Tekzen Merter mağazasını kapatıyor!

Tekzen, 23 yıldır hizmet veren ve sektörün ilk örneklerinden olan Merter mağazasını, Yap-İşlet-Devret anlaşması sona erdiği için 27 Temmuz 2018 itibariyle kapattı.

Cezaevi satış mağazası yakında Ankara'da açılacak!

Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde de açılacak. Satış mağazasında gıdadan tekstile, hediyelik eşyadan temizlik ürünlerine kadar yüzlerce ürün satılıyor. 

Tekzen ankara mağazası açılış Haberi

Tekzen ankara mağazası açılış

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Bu yıl 20'inci yılını kutlayacak olan TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor. Türkiye'nin coğrafi olarak en yaygın yapı market zinciri olan Tekzen, Ankara'daki altıncı mağazasını Anatolium AVM'de açtı. 2 bin 800 m2 alana sahip yeni mağazanın açılışında konuşan Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, "Biz insanların evlerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz, evlerini güzelleştirmelerine yardımcı oluyoruz. Bundan sonraki mağazamızı Van'da açacağız. Yeni mağazamız ile Türkiye genelinde 5 ilde 105 mağazaya ulaştık. 2015 sonu ciro hedefimiz 650 milyon TL" dedi. 


Yurt...