18 / 05 / 2024

tekzen geri dönüşümlü bahçe mobilyaları

tekzen geri dönüşümlü bahçe mobilyaları

Doğaya saygılı ürünler markaların yeni ilgi alanı. 1995'te ilk mağazasını İstanbul Merter'de açan Tekzen geri dönüşümlü mobilya üretimine başladı.

Gürcistan'daki 15 dönümlük arazi 40 yıl sonra geri alındı!

Türkiye ile Gürcistan arasındaki sınırı çizen Çaksu Deresi'nin 40 yıl önce yatağını değiştirmesi sonucu, 15 dönümlük arazinin Gürcistan'da kalmasının ardından başlatılan mücadelede sona ulaşıldı. 15 dönüm arazi 40 yıl sonra geri alındı.

İşte geri dönüşümlü eşyalarla, 500 dolar'a yapılan o ev!

Scott Brooks, maliyeti oldukça düşürerek kendi minimal evini inşa etmeyi başaran biri. Çoğunlukla yeniden dönüşümlü materyaller kullanarak, ev için 500 dolardan daha düşük bir harcama yapmış.

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla' da kuruldu.

Manisa'ya 423 bin dönümlük spor merkezi yapılacak!

5 bin 500’lük TOKİ Konut Projesinin ardından dün de Milli Emlak Müdürlüğü ile Yunusemre Belediyesi arasında Doğa Sporları Merkezi için kullanılmak üzere 435 bin dönümlük alanın teslim protokolü imzalandı.

Tekzen Mobilya geri dönüşümlü bahçe mobilyaları üretiyor!

Doğaya saygılı ürünler markaların yeni ilgi alanı. 1995'te ilk mağazasını İstanbul Merter'de açan Tekzen geri dönüşümlü mobilya üretimine başladı.

Kentsel dönüşüm inşaat atıkları geri dönüştürülüyor!

Çevre ye Şehircilik Bakanlığının "İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Değerlendirilmesi Projesi" kapsamında çalışmalar yürüten İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin geri dönüşüm ve çöp depolama şirketi İSTAÇ AŞ ile üretime başladı.

Kentsel dönüşüm atıkları geri dönüşüyor!

İstanbul'da yürütülen kentsel dönüşüm sırasın da ortaya çıkan molozlar, geri dönüşüme tabi tutularak yeniden kullanıma kazandırılıyor. İSTON A.Ş. beton atıklarından altyapı malzemeleri üretmeye başladı.

Tuzla Atık Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi halk toplantısı 21 Mayıs'ta!

İstanbul Tuzla ilçesinde İssan Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Atık Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi Kapasite Artışı Ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti projesi ile ilgili halk toplantısı 21 Mayıs'ta düzenlenecek.

Başakşehir 'de 350 dönümlük alan kentsel dönüşüme girdi!

İstanbul Başakşehir sınırları içerisindeki Ziya Gökalp Mahallesi, Bakanlar Kurulu’nca riskli alan kabul edildi. 3’ncü havalimanına bağlantı noktasında yer alan, Atatürk Olimpiyat Stadı’na komşu 350 dönümlük bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak.

Sahibinden habersiz 80 dönümlük araziyi sattılar!

Mamak'ta 80 dönümlük araziyi İstanbul'da yaşayan sahibinden habersiz, sahte kimlik ve evrak düzenleyip 5,5 milyon liraya sattıkları öne sürülen 7 kişi tutuklandı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'deki inşaat ve yıkıntı atıkları için geri dönüşüm başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geri dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği projelerine yeni bir çalışma daha ekleyecek. Bu kapsamda inşaat ve yıkıntı atıklarının geri dönüşümünde kapsamlı bir çalışma için ilk adımlar atıldı.

Adıyaman'a 550 dönümlük kentsel dönüşüm projesi!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, katıldığı televizyon programında, Adıyaman'da 550 dönümlük projeyi hayata geçireceklerini belirtirken AVM'siyle, sinemasıyla, otoparkıyla yepyeni bir şehir hedeflediklerini söyledi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde geri dönüşümün önemini anlattı!

Daha yeşil bir Yıldırım'ı hayata geçirmek için önemli çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek için 'Çevremizdeki Atıkların Geri Dönüşümü Sempozyumu' düzenledi.

tekzen geri dönüşümlü bahçe mobilyaları Haberi

tekzen geri dönüşümlü bahçe mobilyaları

Türkiye'nin ilk yapı marketi olarak kabul edilen Tekzen, yeni sezonda bahçe mobilyalarını yüzde 100 geri dönüşümlü malzemelerden ürettiğini...