30 / 04 / 2024

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla' da kuruldu.



Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.


Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ ve KONU : Madde 3- Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır: 1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıkların geri dönüşümüne ilişkin olarak; Her türlü katı atık, hurda, hurda plastik, ambalaj atıkları, tehlikeli ve tehlikesiz atıklar, evsel atıklar,ve geri kazanımı mümkün olan plastik atıkların birer değerli hammadde olarak ilgili sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacı ile toplanması, ayrıştırılması, geri dönüşümü ve ilgili sanayilere alım,satımı,ithali ve ihracı.  2- Ambalaj atıklarının toplanması ayrıştırılması ve geri dönüşümü. 3- by 24Seven savings"> ŞehirLacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! çöplerinin içinde bulunan ambalaj atıklarının (hurda, hurda kağıt, karton, anüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu, kasa, ve kaplar) ın kaynağında ayrı olarak  toplanması,ayrıştırılması, ger, dönüşümü ve ham olarak ilgili sanayilere alım,satımı,ithali ve ihracı. 4- Geri dönüşümü mümkün tüm hurda plastiklerin alımı, satımı, itlahli, ihracı, işlenmesi (yıkama,kırma,ayırma ayrıştırma,geri dönüşümü) 5- Konusu ile ilgili her türlü ünite ve tesisi, yurtiçinde ve yurtdışında kurmak, çalıştırmak, bu konuda her türkü makine ve cihazları ile bunların yedek parçalarını almak satmak kiralamak ithal ve ihrac etmek.


Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Mescit Mahallesi Orhanlı Belediyesi Derviş Caddesi Laksan Sanayi Sitesi 71/1 Tuzla


Geri Dön