21 / 05 / 2024

Lacivert Plastik tuzla

Lacivert Plastik tuzla

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla' da kuruldu.

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbe Yapı Malzemeleri Plastik Elektrik Kimya Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Akdağ tarafından kuruldu.

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kani Acar tarafından kuruldu.

Devrezler İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devrezler İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Devrez tarafından kuruldu.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Ayf Plastik İnşaat Makine Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayf Plastik İnşaat Makine Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eroğlu ve Şahin Çetin tarafından kuruldu.

Yeksan Metal Yapı Malzemeleri Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksan Metal Yapı Malzemeleri Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Şipal tarafından kuruldu.

Decorpu İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decorpu İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tiryaki tarafından kuruldu.

Polde Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Polde Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şalcı tarafından açıldı.

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun ve Süreyya Karadeniz tarafından kuruldu.

New Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

New Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Akmeşe, Ayşegül Cerit ve Zekiye Akmeşe ortaklığında kuruldu. 

Lacivert Plastik tuzla Haberi

Lacivert Plastik tuzla

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.


Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ ve KONU : Madde 3- Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır: 1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıkların geri dönüşümüne ilişkin olarak; Her türlü katı atık, hurda, hurda plastik, ambalaj atıkları, tehlikeli ve tehlikesiz atıklar, evsel atıklar,ve geri kazanımı mümkün olan plastik atıkların birer değerli hammadde olarak ilgili sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacı ile toplanması, ayrıştırılması, geri dönüşümü ve ilgili sanayilere alım,satımı,ithali ve ihracı.  2- Ambalaj atıklarının toplanması ayrıştırılması ve geri dönüşümü. 3-...