21 / 05 / 2024

Lacivert Plastik adresi

Lacivert Plastik adresi

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla' da kuruldu.

Fenerium’da Sarı Lacivert’e gönül verenler içi kaçırılmayacak Eylül fırsatları! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Lacivert renklere sevdalıların tek adresi Fenerium, Eylül ayı fırsatlarıyla sonbaharı karşılıyor. Fenerium’un online mağazasında yer alan 240 ürün yüzde 60’lara varan fiyat indirimleriyle taraftara sunuluyor.

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla' da kuruldu.

Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat Şubat'ta veriliyor!

5 bin kişiye istihdam yaratacak Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat şubat ayının ilk haftasında Medusa Plastik’e verilecek. Ardından 10 kadar firma daha birbiri ardına yıl içinde inşaat faaliyetlerine başlayacak

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi!

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi. İstanbul iş yaşamının merkezi Gayrettepe’de kapılarını açan The Leos Residence, üst düzey yönetici ve CEO’ların ikinci adresi olmaya hazırlanıyor.

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hüseyin Ürek Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Özakyol İnşaat Tekstil Mobilya Plastik Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakyol İnşaat Tekstil Mobilya Plastik Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Akyol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

Tozan Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tozan Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Manzara Adalar satış ofisi adresi!

Manzara Adalar projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire alternatifleri yer alıyor. Projede fiyatlar 267 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Manzara Adalar satış ofisi adresi...

Deniz GYO merkez adresi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz GYO merkez adresi iletişim bilgilerini yayınladı. İşte Deniz GYO merkez adresi...

Pimaş Plastik genel kurul evraklarını teslim etti!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. genel kurul evraklarını teslim etti.

Pimaş Plastik genel kurul toplantısını yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. genel kurul toplantısını yayınladı.

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi!

Satış sürecinin devam ettiği Yenitepe Kadıköy Evleri projesi, Kadıköy'ün Sahrayıcedit bölgesinde 200 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi...

Lacivert Plastik adresi Haberi

Lacivert Plastik adresi

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.


Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ ve KONU : Madde 3- Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır: 1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıkların geri dönüşümüne ilişkin olarak; Her türlü katı atık, hurda, hurda plastik, ambalaj atıkları, tehlikeli ve tehlikesiz atıklar, evsel atıklar,ve geri kazanımı mümkün olan plastik atıkların birer değerli hammadde olarak ilgili sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacı ile toplanması, ayrıştırılması, geri dönüşümü ve ilgili sanayilere alım,satımı,ithali ve ihracı.  2- Ambalaj atıklarının toplanması ayrıştırılması ve geri dönüşümü. 3-...