17 / 05 / 2024

Lacivert Plastik şirketi

Lacivert Plastik şirketi

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla' da kuruldu.

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu. 

Miston İnşaat Plastik Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miston İnşaat Plastik Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet İspir tarafından kuruldu. 

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Akdaşli tarafından kuruldu. 

Rabanı Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Rabanı Plastik Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahul Aggarwal tarafından kuruldu. 

New Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

New Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Akmeşe, Ayşegül Cerit ve Zekiye Akmeşe ortaklığında kuruldu. 

Göymen İnşaat Elektrik Plastik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göymen İnşaat Elektrik Plastik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ecvet Ertuğrul Göymen tarafından kuruldu. 

Gürova İnşaat Metal Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürova İnşaat Metal Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sevimli tarafından kuruldu. 

41 İnşaat Plastik Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

41 İnşaat Plastik Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kavanoz tarafından kuruldu. 

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Özge Akyol tarafından kuruldu. 

Lacivert Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Narman ve İsmail Akgün ortaklığında kuruldu. 

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yasa İskele İnşaat Reklam Plastik Medikal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasa İskele İnşaat Reklam Plastik Medikal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İtik tarafından kuruldu.

Lacivert Plastik şirketi Haberi

Lacivert Plastik şirketi

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.


Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ ve KONU : Madde 3- Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır: 1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıkların geri dönüşümüne ilişkin olarak; Her türlü katı atık, hurda, hurda plastik, ambalaj atıkları, tehlikeli ve tehlikesiz atıklar, evsel atıklar,ve geri kazanımı mümkün olan plastik atıkların birer değerli hammadde olarak ilgili sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacı ile toplanması, ayrıştırılması, geri dönüşümü ve ilgili sanayilere alım,satımı,ithali ve ihracı.  2- Ambalaj atıklarının toplanması ayrıştırılması ve geri dönüşümü. 3-...