04 / 05 / 2024

Tekzen kampanyaları

Tekzen kampanyaları

TEKZEN, yeni kampanyasıyla kış soğuklarında önce içinizi sonra evinizi ısıtıyor. TEKZEN Yapı Marketleri, Ocak ayı içerisinde yapacağınız harcamalarınızda %50’ye varan indirim oranlarıyla alışverişlerinizde kazanç sağlıyor.

Anneler Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri unutmayan inşaat firmaları Anneler Günü için de kampanyalar düzenledi. Kimi konut almayı kolaylaştıracak indirimler sunarken, kimi de 10 bin TL'lik hediye çeki veriyor. İşte Anneler Günü konut kampanyaları 2016...

Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de unutmadı. İşte taksit ertelemeden, indirime kadar cazip seçeneklerin yer aldığı Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016...

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de unutmadı. Evini bu hafta alanlar Paris turundan yüzde 14 indirimlere kadar pek çok avantajdan yararlanabilecek. İşte Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016...

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

Tekzen Ankara'daki yedinci mağazasını açtı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin en büyük yapı market zinciri Tekzen’in Ankara’daki yedinci mağazasının açılışını yaptı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Konutta peşinatsız ödeme kampanyaları dikkat çekiyor!

İnşaat sektörü yeni yıla tüketiciye birbirinden farklı ödeme modelleri sunarak girdi. Kampanyalar arasında en dikkat çekeni peşinatsız ödeme oldu. Böylelikle konut alıcısının ev sahibi olmak için birikmiş paraya ihtiyacı kalmıyor.

Tekzen satılıyor mu?

Turkven’in yatırım yapacağı iddia edilen Tekzen, yerli ve yabancı birçok talibi olmasına karşın şu anda bir satış planının bulunmadığını açıkladı. Ancak Tekzen kanadında Turkven’in kurucu ortağı Evren Ünver yönetime girecek.

Turkven Tekzen'i satın mı alıyor?

Zorlu Grubu’nun Esse’yi alacağı bomba etkisi yaratırken yeni satış haberleri de arka arkaya geliyor. Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u Kervan’ın aldığı belirtiliyor...

Tekzen kış aylarında içinizi ısıtacak!

Kış aylarında içinizi ısıtacak ürünler Tekzen’de sizleri bekliyor. Modern tasarımı ve alev efekti ile şık bir dizayna sahip elektrikli şömineler hem evinize doğal bir görünüm kazandırıyor hem de sıcak fan üflemesiyle evinizi ısıtıyor.

Yılbaşı konut kampanyaları 2016!

2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar kampanyalarda birbiriyle yarışıyor, işte indirim, 0 faiz ve vade imkanlarının yer aldığı yılbaşı konut kampanyaları 2016...

2015 Aralık konut kampanyaları!

1 Kasım seçimlerinin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.

Tekzen Viaport Venezia AVM'de mağaza açtı!

Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı.Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı.

Tekzen kampanyaları Haberi

Tekzen kampanyaları

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, yeni kampanyasıyla kış soğuklarında önce içinizi sonra evinizi ısıtıyor.

TEKZEN Yapı Marketleri, Ocak ayı içerisinde yapacağınız harcamalarınızda %50’ye varan indirim oranlarıyla alışverişlerinizde kazanç sağlıyor.


“Burası Benim Evim” sloganıyla müşterilerine; ev dekorasyonundan bahçe ve ofis yaşam alanlarına, mobilyadan el aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermekte olan TEKZEN, Ocak ayı içerisinde 250TL ve üzeri harcamalarınızda, ısıtıcılarda yaptığı %50’ye varan büyük indirim kampanyasıyla dikkat çekiyor.

70 bin ürün çeşidiyle müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunan TEKZEN, yeni evlenen ve evini yenilemek isteyenler için ise yatak odasından banyoya, mutfaktan zemin tadilatına kadar birçok üründe başlattığı indirim kampanyasıyla, sizi maliyetli ev alışverişlerinizden kurtarıyor.



KAMPANYA DAHİLİNDEKİ İNDİRİMLİ FIRSAT ÜRÜNLERİNDEN BAZILARI :

Isıtıcılar 29.99 TL’den başlayan fiyatlarla

65 cm Zen Banyo Dolabı 229.90TL

İstanbul Taçlı...