29 / 04 / 2024

Tekzen Ankara'daki yedinci mağazasını açtı!

Tekzen Ankara'daki yedinci mağazasını açtı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin en büyük yapı market zinciri Tekzen’in Ankara’daki yedinci mağazasının açılışını yaptı.



ATO Başkanı Bezci, “En Yaygın Yapı Market Zinciri” ünvanına sahip Tekzen Yapı Market’in Armada Şubesi’nin açılış kurdelesini Tekzen Bölge Müdürü Eftal Özdemir, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Kızılkaya, Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge ve Armada Alışveriş ve İş Merkezi Müdürü Çiğdem Gönen ile birlikte kesti. Bezci, açılışta yaptığı konuşmada, yüzde yüz yerli sermaye ile faaliyet gösteren ve istikrarlı büyüme gösteren Tekzen’in Türkiye’nin gurur duyduğu firmalarından olduğunu söyledi. Bezci, konuşmasında Türkiye’nin büyümesinde özel sektörünün payının önemine de dikkat çekti.

 

Türkiye’nin ilk yapı market zinciri olan Tekzen’in Armada mağazası yaklaşık 2 bin metrekarelik bir satış alanına sahip. 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren Tekzen’in, halî hazırda 53 ilde 109 mağazası buluyor. 


Geri Dön